ΕΠΣ Ξάνθης: Ο τελικός πίνακας με τους αρχιγκολτζήδες της Α’ Κατηγορίας!

 

Σε μονόλογο από την αρχή της σεζόν εξελίχθηκε η μάχη για τη πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, αφού μετά από 26 αγωνιστικές ο επιθετικός της Ασπίδας, Γιάννης Χριστοφορίδης ήταν συνεχώς «on fire» δεν είχε ουσιαστικά αντιπαλο.

Συγκεκριμένα ο Χριστοφορίδης με το τέλος κι επίσημα της σεζόν, έχει καταφέρει να σκοράρει 25 γκολ στα 26 παιχνίδια που έπαιξε με την ομάδα του, κάτι που σημαίνει πως κατά μέσο όρο σκόραρε κάτι λιγότερο από ένα γκολ ανά παιχνίδι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε την Κυριακήη και αποτέλεσε το «υπερόπλο» στην επιθετική γραμμή, της πορείας της Ασπίδας Ξάνθης, οδηγώντας την και στην άνετη και με ρεκόρ (δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ), κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Από εκεί και πέρα στη δεύτερη θέση βρίσκονται ο Τσακιρούδης του Άρη Πετεινού και ο Κυριάκος Κωφίδης του Ηρακλή Νέου Ζυγού που αμφότεροι μετρούν από 14 τέρματα ο καθένας. Δύο γκολ λιγότερα έχει ο έτερος παίκτης της Ασπίδας, ο μεσοεπιθετικός Νίκος Παπαδόπουλος, ενώ στα 11 γκολ βρίσκεται ο Σταύρος Βασιλειάδης που χάρη στα τελευταία του τέρματα με τη φανέλα της Αναγέννησης Θαλασσιάς αναρριχήθηκε στον πίνακα των σκόρερ, ενώ μαζί του βρίσκονται και οι Καμπουρίδης της Βιστωνίδας και Χατζηχασάνογλου του Εχίνου.

Δείτε τον τελικό πίνακα τους πρώτους σκόρερ της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης:

25 τέρματα: Χριστοφορίδης (Ασπίδα Ξάνθης).

14 τέρματα: Τσακιρούδης (Άρης Πετεινού), Κωφίδης (Ηρακλής Ζυγού).

12 τέρματα: Ν. Παπαδόπουλος (Ασπίδα Ξάνθης).

11 τέρματα: Σ. Βασιλειάδης (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Καμπουρίδης (ΑΟ Βιστωνίδα), Χατζηχασάνογλου (Εχίνος Σπορ).

10 τέρματα: Τουρατζίδης (ΑΟ Βιστωνίδα).

9 τέρματα: Ζωσιμίδης  (Ηρακλής Ζυγού), Αμέτ Ογλού (Κεντητή), Καζάκης (Αναγέννηση Θαλασσιάς).

8 τέρματα: Κριεζής  (Ηρακλής Ζυγού/ Πέρνη), Κοτζάκελης (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Χ. Ξανθόπουλος (Αστέρας Μαγικού), Ρεσήτ Ογλού (Κεντητή), Δασκαλάκης (Άρης Πετεινού), Τσάνης (Ερμής Μάνδρας).

7 τέρματα: Ξενιτίδης (ΑΟ Βιστωνίδα).

6 τέρματα: Πανταζίδης (Ηρακλής Ζυγού), Τουργαΐδης (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Χότσκα (Εχίνος Σπορ), Μακρίδης (ΑΟ Βιστωνίδα), Κατσιλίδης (Απόλλων Ξάνθης), Ντόκος (Άτλας Σελίνου).

5 τέρματα: Πανόπουλος (Άτλας Σελίνου), Γελαδάρης, Πεντεζίδης, Κοντογιαννίδης (Ασπίδα Ξάνθης), Σταύρου.

4 τέρματα: Βούλκος (Αστέρας Μαγικού), Πεντεζίδης, Κατσής, Ζώτος (Ασπίδα Ξάνθης), Λαμπριανίδης, Αλμπανίδης (Άτλας Σελίνου), Βελήογλου Μπα. (Νέστος Κύρνου), Πουτακίδης (Άρης Πετεινού).

3 τέρματα:  Δημόπουλος (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Εφέντη, Ευθυμιάδης (Αστέρας Μαγικού),  Σίμος, Μπουρλόγλου, Χατζηνίκος (Αστέρας Μαγικού), Μαρκοσιάν Χ., Βίντος (Απόλλων Ξάνθης), Καλλίδης Ν. (Ερμής Μάνδρας), Ραμαδάν Ουφούκ (ΑΟ Κεντητής), Παπαευαγγέλου Δ. (Άτλας Σελίνου), Μουρτεζάογλου (Νέστος Κύρνου).

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΡΕΧΕΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ; ΑΝ ΟΧΙ, ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ