Super League: Πικρό αντίο και βαριά ήττα με εξάρα από τον Παναθηναϊκό στο φινάλε της σεζόν για τους νέους της Ξάνθης!

 

Κακή εμφανιση και βαριά ήττα με 6-1 γνωρισαν οι νέοι της Ξάνθης για την 30η αγωνιστική από τον Παναθηναϊκό του Κώστα Φρατζέσκου που παραμενει ζωντανος στην υπόθεση τίτλος.

Το παιχνιδι στο αθλητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» καθαρισε ευκολα από το πρώτο μέρος για τους “πρασινους” που προηγηθηκαν με 3-0 με τον ΑΟΞ να μειωνει προς το τελος του ημιχρόνου σε 3-1. Στο δευτερο μερος ο Παναθηναϊκος πετυχε αλλα τρια τερματα, και εφτασε τους 70 βαθμους οσοθς εχει και ο ΠΑΟΚ που ομως εχει αγωνα λιγοτερο. Από την αλλη η Ξανθη που γνώρισε την 15η ήττα της στο πρωτάθλημα, εμεινε στους 42 βαθμους και θα τερματισει στην ένατη θέση της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με τον Ντόκο ενώ το 2-0 έκανε με πλασέ από κοντά ο Σέχου. Το 3-0 διαμόρφωσε ο Εμμανουηλίδης, πρώτος σκόρερ της Κ20 τη φετινή σεζόν και το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με γκολ από την Ξάνθη με τον Ιωάννου που έκανε το 3-1 στο 40′.Στο δεύτερο μέρος πήρε το όπλο του ο Καλομοίρης ο οποίος με δυο γκολ, το ένα με πλασέ και το άλλο με εκτέλεση πέναλτι, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1 ενώ το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Σούλτσε.

Παναθηναϊκός (Κώστας Φρατζέσκος): Χαλκίδης, Οικονομόπουλος, Παπαθανασίου, Ντόκο, Παλασκώνης, Σκεντεράι (Θεοδωράκης), Βλαχόπουλος, Καλομοίρης, Ξεπαπαδάκης, Εμμανουηλίδης (60′ Δουγένης), Σέχου (46′ Σούλτσε).

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Προδρομίτης): Ζουρνατζίδης, Πεταλωτής, Γιανναράκης, Τενεκές (77′ Γκίκας), Χασάνογλου, Τριανταφύλλου, Αγγελόπουλος, Τσάπαρης (55′ Πατσιώρας), Σουλεϊμάν (65′ Καλογιάννης), Ιωάννου, Σαμπανίδης.