LIVE τα πλέι οφ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Λεύκιππος Ξάνθης – Παγγαίο, Πανσερραϊκός – Δημοκρίτειο Κομοτηνής και ΚΑΟ Δράμας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες των ομάδων της Θράκης για τους πρώτους αγώνες της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ του Πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα μπορέσετε να πληροφορηθείτε την εξέλιξη στους πρώτους αγώνες της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ του Πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ωρα 17:05  Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 6.00 το απόγευμα και το ThrakiSportS θα επιχειρήσει να σας ενημερώνει άμεσα για την εξέλιξη και των τριών παιχνιδιών όπου έχουμε συμμετοχή ομάδας της Θράκης.

Ωρα 17:08  Συνοπτικά θυμίζουμε το πρόγραμμα: ΚΑΟ Δράμας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης,  Λεύκιππος Ξάνθης – Παγγαίο, Πανσερραϊκός – Δημοκρίτειο Κομοτηνής και Αστέρας Καβάλας – ΑΟ Σερρών.

Ωρα 17:11  Στην επόμενη φάση προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δυο νίκες. Το άλλο Σαββατοκύριακο στις έδρες των φιλοξενούμενων τα επόμενα παιχνίδια και αν χρειαστούν τρίτα μεσοβδόμαδα.

Ωρα 17:16  Η μόνη θρακιώτικη ομάδα που αγωνίζεται εντός έδρας είναι ο Λεύκιππος που τερμάτισε πρώτος με άνεση στον όμιλο και φιλοξενεί στο Αμοιρίδειο της Ξάνθης το Παγγαίο Καβάλας.

Ωρα 17:19  Η ομάδα του Σωτήρη Κοκκινόπουλου είναι για πολλούς το φαβορί όχι απλά για την πρόκριση αλλά και τον τίτλο και την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Ωρα 17:22  Οι ξανθιώτες δείχνουν να έχουν επουλώσει γρήγορα την πληγή που άφησε η αποχώρηση του Μίλαν Ψάλτου, που ήταν για πολλούς το μεγαλύτερο όνομα της ομάδας.

Ωρα 17:25  Το Δημοκρίτειο Κομοτηνής μέχρι την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Αρίωνα θεωρούνταν βέβαιο ότι θα έχει και αυτό πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ωρα 17:27  Τελικά όλα ανετράπησαν, προπάντων ο σχεδιασμός και τώρα καλούνται με μειονέκτημα έδρας να αντιμετωπίσουν τον Πανσερραϊκό, ίσως στο πιο αμφίρροπο και ενδιαφέρον ζευγάρι του απογεύματος.

Ωρα 17:30  Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κατάφερε τελευταία στιγμή να τρυπώσει στην τετράδα και να λάβει μέρος στα πλέι οφ, όπου τίθεται αντιμέτωπος με τον πρώτο του ομίλου της Ανατολικής Μακεδονίας ΚΑΟΔ.

Ωρα 17:33 Οι Δραμινοί μέχρι πριν δυο χρόνια αγωνίζονταν στην Basket League και έχουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία, αποτελούν μαζί με τον Λεύκιππο φαβορί αλλά πρώτα πρέπει να παλέψουν με τους Εβρίτες.

Ωρα 17:38  Πριν περάσουμε στις μεταδόσεις να αναφέρουμε ότι χορηγός αυτών από την πόλη της Κομοτηνής είναι το βιβλιοχαρτοπωλείο Δημοκρίτειο του Τάκη και της Ιωάννας Δολιανίτη, στην οδό Δημοκρίτου 7Α. Ένας χώρος  750 τ.μ  που αγκαλιάζει τις ανάγκες του σύγχρονου αναγνώστη και, με άξονα το βιβλίο, διαμορφώνει ένα ζωντανό σημείο συνάντησης, που συνδέει καθημερινά τους αναγνώστες και τους φίλους της τέχνης με τα βιβλία και τους δημιουργούς , με τις ιδέες, τα ρεύματα και τις τάσεις της εποχής μας. Πλέον διαθέτει και ηλεκτρονικά τις υπηρεσίες του μέσα από την διεύθυνση www.dimokriteio.gr (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:42  Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:46 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 17:48 Χορηγός επίσης της σημερινής μεταδοσης των αγώνων των πλέι οφ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, είναι από τη Ξάνθη και το restaurant – cafe «Ξανθίππη», στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το φαγητό σας με πανοραμική θέα όλη τη πόλη της Ξάνθης. Το cafe-restaurant «Ξανθίππη», θα το βρείτε στο 1ο χλμ Ξάνθης – Σταυρούπολης, ενώ περισσότερα στοιχεία μπορείτε να δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 17:50 Λιγότερο από δέκα λεπτά απομένουν για την έναρξη όλων των αναμετρήσεων!

Ώρα 18:03 Ξεκίνησαν και τα τέσσερα παιχνίδια!

Ώρα 18:13 Σχεδόν 2 λεπτά απομένουν για το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου στη Ξάνθη, ο Λεύκιππος προηγείται με 23-2 του Παγγαίου.

Ώρα 18:17 Τέλος πρώτου δεκαλέπτου στις Σέρρες και το γήπεδο της Ομόνοιας, με τον Πανσερραϊκό να προηγείται  του Δημοκριτείου. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Πανσερραϊκός – Δημοκρίτειο 13-9!

Ώρα 18:20 Τέλος πρώτου δεκαλέπτου και στη Ξάνθη, όπου ο Λεύκιππος προηγείται με εμφατικό τρόπο! Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Λεύκιππος Ξάνθης – Παγγαίο 26-4!

Ώρα 18:24 Τέλος πρώτου δεκαλέπτου και στη Δράμα και του παιχνίδι του ΚΑΟΔ με τον Εθνικό, όπου προηγούνται οι Θρακιώτες! Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: ΚΑΟ Δράμας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 19-22!

Ώρα 18:35 Τέλος του ημιχρόνου στη Ξάνθη, με το Λεύκιππο να έχει ένα εύκολο απόγευμα! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Λεύκιππος Ξάνθης – Παγγαίο 49-19!

‘Ωρα 18:37 Τέλος ημιχρόνου και στις Σέρρες, με τον πανσερραϊκό να προηγείται του Δημοκριτείου! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Πανσερραϊκός – Δημοκρίτειο Κομοτηνής 28-21!

Ώρα 18:40 Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε και στη Δράμα, με το σκορ να είναι η απόλυτη ισοπαλία ανάμεσα σε ΚΑΟΔ και Εθνικό! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΚΑΟ Δράμας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 33-33!

Ωρα 18:44  Πριν ξεκινήσει το δεύτερο μέρος, να αναφέρουμε ότι χορηγός αυτών από την πόλη της Κομοτηνής είναι το βιβλιοχαρτοπωλείο Δημοκρίτειο του Τάκη και της Ιωάννας Δολιανίτη, στην οδό Δημοκρίτου 7Α. Ένας χώρος  750 τ.μ  που αγκαλιάζει τις ανάγκες του σύγχρονου αναγνώστη και, με άξονα το βιβλίο, διαμορφώνει ένα ζωντανό σημείο συνάντησης, που συνδέει καθημερινά τους αναγνώστες και τους φίλους της τέχνης με τα βιβλία και τους δημιουργούς , με τις ιδέες, τα ρεύματα και τις τάσεις της εποχής μας. Πλέον διαθέτει και ηλεκτρονικά τις υπηρεσίες του μέσα από την διεύθυνση www.dimokriteio.gr (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:48  Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:53 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 18:56 Χορηγός επίσης της σημερινής μεταδοσης των αγώνων των πλέι οφ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, είναι από τη Ξάνθη και το restaurant – cafe «Ξανθίππη», στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το φαγητό σας με πανοραμική θέα όλη τη πόλη της Ξάνθης. Το cafe-restaurant «Ξανθίππη», θα το βρείτε στο 1ο χλμ Ξάνθης – Σταυρούπολης, ενώ περισσότερα στοιχεία μπορείτε να δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 19:00 Παραμένει το νταμπλ σκορ στη Ξάνθη, για τον Λεύκιππο! Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: Λεύκιππος Ξάνθης – Παγγαίο 61-35!

Ώρα 19:11 Με 1′ και 36” να απομένουν για το τέλος της τρίτης περιόδου στις Σέρρες, το Δημοκρίτειο έχει φτάσει τον Πανσερραϊκό στον πόντο και χάνει με το οριακό 40-39!

Ώρα 19:20 Τέλος του αγώνα στη Ξάνθη, οΛεύκιππος παίρνει τη νίκη σχεδόν με «νταμπλ σκορ»! Τελικό αποτέλεσμα: Λεύκιππος Ξάνθης – Παγγαίο 82-45!

Ώρα 19:22 Τέλος τρίτης περιόδου στις Σέρρες, με τον Πανσερραϊκό να έχει ξεφύγει λίγο εκ νέου. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: Πανσερραϊκός – Δημοκρίτειο 45-39!

Ώρα 19:25 Τέλος της τρίτης περιόδου στη Δράμα. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: ΚΑΟ Δράμας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 54-43!

Ώρα 19:36 Με δύο λεπτά και 43” να απομένουν για το τέλος του αγώνα στις Σέρρες, το Δημοκρίτειο χάνει με 60-47.

Ώρα 19:42 Τέλος της αναμέτρησης στις Σέρρες, με ήττα για το Δημοκρίτειο! Τελικό αποτέλεσμα: Πανσερραϊκός – Δημοκρίτειο Κομοτηνής 61-50!

Ώρα 19:44 Τέλος του αγώνα και στη Δράμα, με ήττα για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Τελικό αποτέλεσμα: ΚΑΟ Δράμας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 71-54!

 

 width=