Ημέρα ορκωμοσίας για Τορομανίδη, Βάσκο και Συριτούδη! Το σήκωσαν το… πτυχίο του ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ!!!

 

Ξεχωριστή ήταν η σημερινή μέρα για τρεις ποδοσφαιριστές ομάδων της Θράκης που την εκπροσώπησαν φέτος στη Γ’ Εθνική, αφού μετά τις κούπες στα τοπικά με τις ομάδες τους, σήκωσαν… και το πτυχίο του ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ.

Ο λόγος για τον μέσο του Ορφέα Ξάνθης Θόδωρο Τορομανίδη, τον επιθετικό και πρώτο σκόρερ της Δόξας Προσκυνητών Χρήστο Βάσκο και τον «φύλακα άγγελο» της εστίας της ΑΕ Διδυμοτείχου, Κώστα Συριτούδη.

Όλοι τους, έζησαν μια ξεχωριστή μέρα, σήμερα, αφού ορκίστηκαν και μετά τις κούπες με τις ομάδες τους στα τοπικά πρωταθλήματα των τριών ΕΠΣ της Θράκης, σήκωσαν… και το πτυχίο του ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.

Από τους τρεις, έχει ήδη πιάσει δουλειά ως προπονητής ποδοσφαίρου και γυμναστής στην ακαδημία του Ορφέα (όπου είναι και ποδοσφαιριστής) ο Θόδωρος Τορομανίδης, ενώ με το τέλος της στρατιωτικής θητείας τους, οι Χρήστος Βάσκος και Κώστας Συριτούδης είναι έτοιμοι πέρα από το ποδόσφαιρο να κάνουν το «μεγάλο βήμα», πλέον και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία ως πτυχιούχοι του ΤΕΦΑΑ.