Super League: Έκλεισε στον ΠΑΟΚ με 600.000€ και αποχωρεί το καλοκαίρι από την Ξάνθη ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς

 

Οριστική φαίνεται πως είναι πλέον η αποχώρηση του «φύλακα άγγελου» κάτω απ’τα γκολποστ του ΑΟΞ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, αφού έκλεισε στον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και φεύγει το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας «Μαχητής», ο Ζίβκοβιτς έχει κλείσει στην ομάδα του ΠΑΟΚ, όπου θα συναντήσει και μερικούς παλιούς γνώριμους, όπως τον κόουτς Ραζβάν Λουτσέσκου και το τιμ του, με την Ξάνθη να βάζει στα ταμεία της ένα ποσό της τάξης των 600 χιλιάδων ευρώ, και τον ίδιο να παίρνει ένα τετραετές συμβόλαιο με απολαβές 400 χιλιάδες ευρώ.

Την ανακοίνωση φέρεται να έκανε ο ίδιος ο παίκτης σε φίλους της ομάδας στο Κυβερνείο της Ξάνθης, όπου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Μάλιστα ο Ζίβκοβιτς, μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε ένα χειροποίητο δώρο (όπως βλέπετε στη διπλανή φωτό) που του έκαναν φίλοι της Ξάνθης. Ο λόγος για μια πυρόγραφη εικόνα με τον ίδιο, την Παναγία και τον Ιησού, που γράφει «Η Παναγιά μαζί σου». Ο Ζίφκοβιτς τους ευχαρίστησε, γράφοντας «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της Ξάνθης».