ΕΠΣ Θράκης: Ο Ρομπέρ έδωσε τρίποντο “χρυσάφι” στον Ίασμο επί της πολύ καλής αλλά και με παράπονα Ελπίδας Σαπών

 

Πολύ σημαντικη νίκη ιδίως μετά την ταπεινωτική ήττα από την Δόξα Σώστη πήρε στο γήπεδο Ιασμου ο Μέγας Αλέξανδρος με γκολ του Μπερτραντ Ρομπέρ, επί της πρωτοπόρου Ελπίδας Σαπών που είχε αρκετά παράπονα από την διαιτησία.

Περίπου 100 φίλοι βρέθηκαν στις κερκίδες του “Απόστολος Σουλιώτης” στην πλειονότητά τους φίλοι του Μέγα Αλέξανδρου όπου είδαν την ομάδα τους αν και μέτρια στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης να πάιρνου νίκη χρυσαφι και εαν το Σαββατο επικρατήσουν και πάλι εντος του πρωτοπόρου Κοσμίου να περάσουν ακόμα και στην κορυφή.

Το παιχνίδι ξεκινησε με την Ελπίδα να πατα καλύτερα στο γήπεδο και να απειλεί σε αρκετές περιπτώσεις. Στο 3′ ο Ερκαν ζήτησε πεναλτι σε ανατροπή του, αλλα ο Κουμπαρακης εδειξε παιζεται. Λίγο αργότερα στο 7′ σουτ του Ερκαν για τις Σαπες από καλή θεση περνα μόλις αουτ, ενώ ο Παπουτσίδης κρατησε το μηδεν στο 14′ σε σουτ του Κουδουνη απο πλεονεκτική θέση. Η Ελπίδα συνέχισε να απειλεί και στο 32′ από σεντρα του Πασα, ο Ερκαν απο το σημειο του πέναλτι δεν μπορεσε να νικησει τον Παπουτσίδη, ενω στο 38′ οι φιλοξενούμενοι είχαν νεα μεγαλη φαση, οταν σε όμορφη μπαλια του Ερκαν στον Κουδουνη, αυτός από πλαγια εδωσε στον Κοροτενουτο που δεν μπορεσε ομως να σκοραρει με κοντικο γυριστο σουτ. Στην συνέχεια από κορνερ του Ρομπερ ο Λειβαδιωτης ζήτησε πέναλτι για τον Ιασμο σε κρατημα απο τους αμυντικους, με τον Κουμπαρακη να δίνει συνεχεια στο παιχνίδι.

Στο δευτερο μερος ξεκίνησε με τον Ερκαν  να αγωνιζεται με μπανταρισμενο το κεφάλι με επιδεσμους (φωτο Παρατηρητής), είχαμε λιγότερες φασεις, με τον Μεγα να προσπαθει να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού και με την Ελπίδα παραλίγο να κανει το 0-1 οταν ο Λειβαδιωτη γυρισε επικινδυνα προς τα πισω την μπαλα σημειωνοντας αυτογκολ κατι που ευτυχως για εκέινον δεν έγινε.  Ουσιαστικά στην πρωτη επικίνδυνη φαση της στο 63′ ο Ρομπερ με σουτ από ασιστ του Αντωνιαδη νικησε τον Ποιμενίδη κανοντας το 1-0 πετυχαινοντας το δέκατό του τέρμα στο πρωτάθλημα. Στο 75′ ο Ίασμος ειχε μεγαλη ευκαιρία, αλλά ο Ρομπερ έστειλε την μπαλα αουτ απο το χερι που κερδισε απο τον Παλι, με τους παραγοντες της Ελπίδας να διαμαρτυρονται για την αποφαση του Κουμπαρακη. Το παιχνίδι τελείωσε χωρις κατι σημαντικό με τους γηπεδουχους να φτανουν τους 24 βαθμους οσους εχει και η Ελπίδα και τους φιλοξενούμενους να παραπονιούνται στο Στεφανο Κουμπαράκη για τα στημένα που εδωσε στον Ίασμο.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Ανέστης Σπυριάδης): Παπουτσίδης, Αμοιρόπουλος, Βιόπουλος, Χουσεΐν, Λειβαδιώτης, Ντεμιρτσίδης, Φουρκάν, Γιαννακιτσίδης (60′ Χουσεΐν Χιλμι), Παπαρούνας (90′ Μυλωνάς), Αντωνιάδης (82′ Καραπάτσιος), Ρομπέρ.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Βασίλης Χαριτόπουλος): Ποιμενίδης, Λιάρος, Μπαμπούρης, Πασσάς, Ρούφος, Καραθανάσης, Αλή Νεάζη (61’Β. Καραθανάσης), Καροτενούτο (90′ Γκέκας), Πάλι, Ερκάν, Κουδούνης (70′ Κασιώτης)