Volley League: Περιμένοντας τις «μεγάλες αλήθειες» του Σάκη Μουστακίδη μια εβδομάδα μετά την εξασφάλιση της παραμονής του Εθνικού

 

Μια εβδομάδα συμπληρώνεται από την τεράστια νίκη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επί της Νίκης Αιγινίου, που σήμανε και μαθηματικά την παραμονή της ομάδας του Έβρου στη Volley League ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων των τελευταίων δύο αγώνων των πλέι άουτ.

Πλέον οι προπονήσεις διεξάγονται σε πολύ πιο χαλαρούς ρυθμούς και ενώ απομένει ένα ακόμα παιχνίδι την προσεχή Δευτέρα στην Κυψέλη με τον Παναθηναϊκό, που θα εξαρτηθεί από τον «τελικό» της Πέμπτης στο Αιγίνιο αν θα έχει σημασία για το τριφύλλι.

Πλέον σιγά σιγά στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αρχίζουν να καταστρώνουν τα σχέδια για τη νέα σεζόν αλλά πριν συμβεί αυτό, όλοι αναμένουν τις αλήθειες που προανήγγειλε ότι θα πει ο Σάκης Μουστακίδης, λίγο μετά την εξασφάλιση της παραμονής της ομάδας.

«Ας διασκεδάσουμε απόψε και από αύριο πρέπει να πούμε ορισμένες αλήθειες για το τι έγινε και το τι έφταιξε. Μετά πρέπει να πέσουν προτάσεις στο τραπέζι ώστε να μην ξαναπεράσει ο Εθνικός αυτά που πέρασε εφέτος. Οι όποιες αποφάσεις πρέπει να παρθούν νωρίς για το καλό της ομάδας», είχε πει ο Μουστακίδης.

Μένει πλέον να ειπωθούν και καλό θα ήταν αυτό να γίνει δημόσια, γιατί οι φίλοι της ομάδας που είναι αλήθεια ότι στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς, πλην των λίγων σταθερών και πιστών, της γύρισαν την πλάτη αλλά στο τέλος στα κρίσιμα ματς γέμισαν το “Παρασκευόπουλος”, θα ήταν σωστό να γνωρίζουν.

Είναι προφανές ότι το «αύριο» δεν ήταν κυριολεκτικό αλλά ήταν μεταφορικό και πιθανότατα ο Μουστακίδης θα περιμένει την τυπική αυλαία της χρονιάς την ερχόμενη Δευτέρα, ώστε αμέσως μετά να ανοίξει τα χαρτιά του…