Super League: Με μόνο στόχο τη νίκη ξεκίνησε την προετοιμασία της για το τελευταίο εντός έδρας η Ξάνθη

 

Το απόγευμα της Τρίτης ξεκίνησε η προετοιμασία της Ξάνθη για την τελευταία φετινή αναμέτρηση στο γήπεδό της, με αντίπαλο την Λάρισα.

Η ξανθιώτικη ομάδα μετά το ρεπό της Δευτέρας, επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων ξεκινώντας τις ασκήσεις της για τον επόμενο αντίπαλο, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Πάμπλο Ντε Λούκας εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής κι επιστρέφει στη διάθεση του προπονητή του, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λισγάρας.

Μόνος στόχος του ΑΟΞ, στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα, η νίκη, αφού μόνο με αυτή θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για έξοδο στην Ευρώπη, ενώ ταυτόχρονα θα αποχαιρετήσει τους φίλους του με νίκη στο τελευταίο φετινό εντός έδρας ματς. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, παρά την προσπάθειά της στην Τούμπα, δεν κατάφερε να προσθέσει βαθμό ή βαθμούς μετά το τελικό 2-1 από τον ΠΑΟΚ και σχεδιάζει τα πλάνα της για την 29η αναμέτρηση.

Με τους 39 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, ισοβαθμεί στην 5η θέση του σχετικού πίνακα μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης, με την ομάδα της Αρκαδίας να υπερτερεί λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, στη μάχη για την θέση της Super League που οδηγεί στην προκριματική φάση του Europa League.