ΟΕΓΑ: Αξιόλογη εμφάνιση για τις κορασίδες στην Α’ Φάση Ενόργανης Γυμναστικής Δ’ Κατηγορίας

 

Συγχαρητήρια στις παγκορασίδες του συλλόγου του, για την εμφάνισή τους στην Α’ Φάση Ενόργανης Γυμναστικής Δ’ Κατηγορίας που πραγματοποιήθηκε στο ΕΓ Μίκρας στη Θεσσαλονίκη στις 22/4/2018.

Η ομάδα που αποτελούταν από τις ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΦΑΤΑΚΗ, ΕΥΔΟΚΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΗ, ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ, ΑΜΑΛΙΑ ΤΑΓΓΑ, ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΚΕΛΕΣΙΔΗ, ΒΑΛΙΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ και ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΜΨΑΚΙΑΝΟΥ, κατάκτησε την 5η θέση στο σύνθετο ομαδικό, με μόλις 4 μονάδες διαφορά από το βάθρο, σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική διοργάνωση που συμμετείχαν 23 σύλλογοι και συνολικά 114 κορίτσια.

Σε ατομικό επίπεδο:

Στην κατηγορία Δ1:

Η ΒΑΛΑΣΙΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ κέρδισε τη 3η θέση (Χάλκινο Μετάλλιο) στο άλμα, τη 5η θέση στο δίζυγο και την 12η θέση στο σύνθετο ατομικό. Επίσης, η ΑΜΑΛΙΑ ΤΑΓΓΑ 19η θέση στο σύνθετο ατομικό, η ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΜΨΑΚΙΑΝΟΥ 20η θέση στο σύνθετο ατομικό, η ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ 25η θέση στο σύνθετο ατομικό και ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΚΕΛΕΣΙΔΗ 31η θέση στο σύνθετο ατομικό. Τέλος, θερμά συγχαρητήρια στην ΕΥΔΟΚΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΗ η οποία διαγωνίστηκε μόνο στο άλμα ώστε να βοηθήσει βαθμολογικά προς τη κατάκτηση μίας καλής θέσης στο σύνθετο ομαδικό.

Στην κατηγορία Δ2:

Η ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΦΑΤΑΚΗ διακρίθηκε σε όλα τα όργανα όπου κατέκτησε την 3η θέση στο άλμα και το δίζυγο (Χάλκινα Μετάλλια) και την 8η θέση στο έδαφος και τη δοκό. Με τη συνολική της βαθμολογία πέτυχε την 6η θέση στο σύνθετο ατομικό.

Τα συγχαρητήρια του έδωσε και στους προπονητές του ΘΟΔΩΡΗ ΜΠΟΥΤΑΚΗ και ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΦΑΚΗ, καθώς και τον ειδικό συνεργάτη ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΠΟΥΤΑΚΗ για την ποιοτική δουλειά τους.

Βέβαια δεν παρέλειψε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες στους γονείς που βρίσκονται συνεχώς δίπλα στο σύλλογο και στον χορηγό του Pitsas Camp – Παιδική Κατασκήνωση!