Κύπελλο Ερασιτεχνών: Στα πέναλτι η Καβάλα απέκλεισε το Παραλίμνιο με εκπληκτικό Δήμιζα κάτω από τα δοκάρια και εύστοχο Βαλαβανόπουλο

 

Με τον φοιτητή του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Γιώργο Δήμιζα να πιάνει εκπλητική απόδοση κάτω από τα δοκάρια και τον ξανθιώτη Βαλαβανόπουλο να ευστοχεί στο πέναλτι που κλήθηκε να εκτελέσει, η Καβάλα λύγισε στην ρώσικη ρουλέτα τον Απόλλωνα Παραλιμνίου μέσα στις Σέρρες και προκρίθηκε στον τελικό του πρώτου ομίλου στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν 1-1 ενώ από το  70’ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΟΚ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παπαστεριανού. Το σκορ άνοιξε στο 33′ ο Αλιατίδης  με κεφαλιά μετά από ολέθριο λάθος του Γουναρίδη, γράφοντας το 0-1. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 66′ όταν απο σέντρα του Ναλμπάντη με κεφαλιά ο Τάντιτς έγραψε το 1-1.

Στο 70’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) ο Παπαστεριανός, ενώ στο 90′ όπως αναφέρει ο απεσταλμένος της “Πρωινής” Τάσος Πατσίδης, είχαμε τη φάση του αγώνα όταν ο Δήμιζας έκανε εκπληκτική διπλή απόκρουση σε ισάριθμα σουτ του Γαϊδαρτζή από πολύ κοντά, ο οποίος έχασε παρόμοια ευκαιρία και στο ξεκίνημα της παράτασης και έμελλε να είναι ο μοιραίος για την ομάδα του.

Στην διαδικασία των πέναλτι ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος έγραψε το 0-1, ο Τριανταφύλου το 1-1, ο Πάλλας το 1-2, ο Πολυζωϊδης είδε να αποκρούει ο Δήμιζας, ο Βαλαβανόπουλος έκανε το 1-3 , ο Λιάρας το 2-3 , ο Λυμπεράκης διαμόρφωσε το 2-4 και αυτό έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα στα πέναλτι αφού αμέσως μετά ο Γαϊδαρτζής σημάδεψε άουτ.