77 ατομικά και 7 ομαδικά ρεκόρ οι μικροί κολυμβητές του ΟΦΘΑ στο διεθνές μίτινγκ της Καβάλας

 

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καβάλας η Διεθνής Διασυλλογική διοργάνωση Καβάλα Junior 2018 (ηλικίες 9-12 ετών) με τη συμμετοχή 500 και πλέον κολυμβητών και κολυμβητριών  από Ελλάδα, Τουρκία και Βουλγαρία.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης που μετά τις γιορτές του Πάσχα και την προετοιμασία της ομάδας στη Νάουσα και μέσα σε μια περίοδο έντονων προπονήσεων, η προαγωνιστική ομάδα αγωνιζόμενη με 59 κολυμβητές και κολυμβήτριες συγκέντρωσε 23 χρυσά, 26 ασημένια και 15 χάλκινα (σύνολο 64 μετάλλια), αγωνιζόμενη μάλιστα μόλις στις 2 από τις 3 αγωνιστικές ενότητες.

Πραγματοποιήθηκαν 77 νέα ατομικά ρεκόρ, 7 νέα ρεκόρ ομάδας (3 από τον Γιώργο Πεχλιβανίδη, ένα από τον Δημήτρη Αλεξάκη, ένα από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ένα η σκυταλοδρομία 4χ50 ελεύθερο αγοριών 9 ετών με τους Παπαδόπουλο Δ., Τσαταλμπασίδη Λ., Χριστακάκη Κ., Πεχλιβανίδη Α. και λενα από την σκυταλοδρομία 4χ100 ελεύθερο κοριτσιών 11 ετών με τις Παλακίδου Σ., Αλεξάκη Κ., Αγοράκη Κ., Ξενιτοπούλου Δ.).

Από τους 59 κολυμβητές-τριες μας που έλαβαν μέρος στους αγώνες οι 46 κατάφεραν και ανέβηκαν τουλάχιστον μια φορά στο βάθρο των νικητών σε ένα τόσο μεγάλο, δύσκολο καιαπαιτητικό αγώνα, ενώ 13 κολυμβητές-τριες πραγματοποίησαν ατομικά ρεκόρ σε όλα τους τα αγωνίσματα και κέρδισαν το έπαθλο ατομικής βελτίωσης της ομάδας!