ΕΠΣ Θράκης: Σε ένα τέταρτο ανατροπή από 1-4 σε 5-4 με γκολάρες από το κέντρο και ψαλιδάκι αλά Λάζαρου

 

Ένα από τα καλύτερα ματς της σεζόν είδαν όσοι τυχεροί βρέθηκαν στο γήπεδο του Πολυάνθου, αφού ο τοπικός Κομψατος αν και έχανε με 1-4 στα μέσα του δευτεπρου ημιχρόνου σε ένα τέταρτο γύρισε το ματς σε 5-4 και εστειλε τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής με το ένα πόδι στην Β’ Κατηγορία.

Ένα τέτοιο ματς είχαν ζήσει στα τέλη Φλεβάρη οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ Κομοτηνής όταν ηττήθηκαν με 4-3 από το Κόσμιο, μόνο που τότε έχαν 3-0 στο ημίχρονο, ισοιφάρισαν γρήγορα σε 4-3 αλλά τελικά ηττήθηκαν στο φινάλε με γκολ του Βοργιατζίδη, με την άμυνα της ομάδας του Σάββα Ισαακίδη να είναι η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας λόγω απειρίας να ειναι η κύριος λόγος του διαφαινόμενου υποβιβασμού του ΠΑΟΚ Κομοτηνής στην Β’ Κατηγορία.

Στα του αγώνα του Πολυάνθου ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής προηγήθηκε στο 8′ με πλασέ του Πογκοσίδη από πάσα του Κελεσίδη με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Στυλιανίδη με την συμπλήρωση του πρωτου τεταρτου του αγώνα. Ένα εκπληκτικό τριλεπτο εφερε το σκορ σε 1-3, αρχικα στο 37′ με πλασε του Πυλαρινού από όμορφη πάσα του Κελεσίδη και κατόπιν το 39′ με εκπληκτικό σουτ του Θεοδωρίδη σχεδόν από το κέντρο και λάθος του γκολκήπερ Διαμαλη.

Με το ξεκίνημα του β΄μερους ολα φανηκαν πως ξεκαθαρισαν για τον δικεφαλο αφού ο Θεοδωρίδης με την σέντρασουταρε από μακρια κάνοντας το 1-4 βρίσκοντα πέλι εκτος θεσης τον Διαμαλή. Κοντα στο 1-5 βρεθηκε ο ΠΑΟΚ με τον Κελεσίδη, με τον Ζούκα ένα πενταλεπτο αργότερο στο 70′ να μειωνει με κεφαλιά σε 2-4 απόλαθος εξοδο του Χρόνη και στο 74′ με πανεμορφο σουτ να κανει το 3-4. Καπου εκει όλα φανηκε να αλλάζουν με τον ΠΑΟΚ να μην πατε καλά αμυντικά και τον Πολύανθο να πιστευει στην ανατροπή. Όπως και εγινε στο 80′ με τον Αμαξόπουλο που με κεφαλιά από σεντρα του Βαμβακίδη ισοφάρισε το σκορ με τον Στυλιανίδη να ειναι ο “ηρωας” της μεγάλης ανατροπής αφού με το δευτερο του τερμα με ομορφο ψαλιδακι έκανε το τελικό 5-4 και έδωσε ελπίδες παραμονής στον Πολύανθο που μειωσε την διαφορά στους 3 από τα Παγούρια που αυτή την στιγμη με 11 βαθμούς είναι πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Πολλά παράπονα από τον διαιτητη Δρακίδη είχαν για μια κόμη φορά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ Κομοτηνής (φώτο Περισκόπιο).

ΚΟΜΨΑΤΟΣ ΠΟΛΥΑΝΘΟΥ (Κωνσταντινίδης): Διαμαλής, Βαμβακίδης, Χαμουζάς, Τασούδης, Γιαννακόπουλος (51′ Αμαξόπουλος), Παρασκευόπουλος, Ντράτσι, Ζούκας, Χατζηαντωνίου (46′ Στογιαντσάκης), Ταβασίδης, Στυλιανίδης (90′ Κουβαλάκης).

ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Ισαακίδης): Χρόνης, Νίτας, ΑΟνούρ, Πρίφτης, Γκαραβέλας, Θεοδωρίδης, Αλεξίου (46′ Παπαγεωργίου), Μολλά Μουσταφά Χουσεΐν (65′ Αντωνιάδης), Κελεσίδης, Πυλαρινός, Παγκοζίδης (61′ Καπλανίδης).