ΕΠΣ Έβρου: Την Τετάρτη οι εξ αναβολής αγώνες της Α’ Κατηγορίας που κρίνουν την παραμονή

 

Δύο αγωνιστικές απέμειναν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας και για να μπούμε σε αυτές χωρίς άλλες εκκρεμότητες η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου όρισε για την προσεχή Τετάρτη τα τελευταία εξ αναβολής παιχνίδια.

Τρία είχαν αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας. Το ματς Καστανιές – Θράκη Φερών έγινε την περασμένη Τετάρτη και αποτέλεσε το τελειωτικό χτύπημα για τους φιλοξενούμενους και ήδη κυπελλούχους, στην μάχη που έδιναν για την κατάκτηση του τίτλου και του νταμπλ.

Πλέον απομένουν οι αναμετρήσεις του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης με την ΠΑΕ Νίψας και της Ένωσης Κορνοφωλιάς Λυκόφης με τη Νίκη Απαλού. Με άλλα λόγια αναμετρώνται μεταξύ τους οι τέσσερις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας και λογικά μετά και από αυτά τα παιχνίδια θα οριστικοποιηθεί ποιες δυο ομάδες θα υποβιβαστούν στη Β’ Κατηγορία.

ΠΑΕ Νίψας και Ποντιακός έχουν από 13 βαθμούς και μόνο μαθηματικές ελπίδες έχει για να τους φτάσει η Νίκη Απαλού που έχει έξι πόντους και δοκιμάζεται στην ουραγό Ενωση Κορνοφωλιάς Λυκόφης, η οποία με τρεις βαθμούς μόλις  έχει αποχαιρετίσει και μαθηματικά την κατηγορία.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ