Οι σημερινοί αγώνες των τεσσάρων ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Το παιχνίδι παραμονής για την Β’ εθνική ανάμεσα στην Ασπίδα Ξάνθης και την Γέφυρα κυριαρχεί στη μπασκετική επικαιρότητα της Θράκης, αφού οι ομάδες της Κομοτηνής εμειναν εκτός στόχων νωρίς στην Γ’ εθνική, όπως και οι γυναίκες της Ασπίδας που περιμένουν το θαύμα για να μην υποβιβαστούν.

Χρονικά το πρόγραμμα ξεκινά με το γυναικείο τμήμα της Ασπίδας που στο πλαίσιο της τελευταιας αγωνιστικής φιλοξενεί την δευτερη Πυλαια περιμένοντας τα πλει αουτ της Α1 γυναικων για να δουν αν θα υποβιβαστούν στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14:00 το μεσημέρι.

Συνοπτικά το πρόγραμμα: Ασπίς Ξανθης-Πυλαία, Πιερικός Αρχέλαος-Αναγέννηση Ν. Ρυσίου, Απόλλων Καλαμαριας-Άρης, Τιτάνες Δράμας-Ναύαρχος Βότσης, Πανσερραϊκός-Σταυρούπολη, Ολύμπια Λάρισας-Ηρακλής

Στους άνδρες, ένα πολύ σημαντικό παιχνιδι προωρο τελικο με αντίπαλο την Γεφυρα δίνει η Ασπίδα Ξάνθης στο κλειστο του Ευμοίρου για την 26η αγωνιστική της Β’ Εθνικής Ανδρών στο Βορρά.

Η Ασπίδα αν κερδισει κανει μεγαλο βημα παπαμονης ιδίως εαν επικρατησει με +1! και καλυψει την διαφορά της ηττας του πρωτου αγωνα. Ο αγώνας ξεκινά στις 17:00.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής: Ασπίδα Ξάνθης-Γέφυρα, Φάρσαλα-Χ. Τρικούπης, Στρατώνι-Χαλκηδόνα, Ερμής Λαγκαδα-Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου, Μαχητές Δόξα Πεύκων-Ελίμεια, Ανατόλια-Τιτάνες Παλαμά, Αγρίνιο-Καβάλα

Τέλος, στις 6 το απόγευμα για τη Γ’ Εθνική Ανδρών έχουμε τους αγώνες της 22ης αγωνιστικής με τον αδιάφορο βαθμολογικα ΓΑΣ να εχει ευκολη αποστολη στις Σερρες με τον ουραγό Ν. Σκοπό, ενώ η υποβιβασμένη ΑΕ Κομοτηνής υποδέχεται την Ευκαρπια για το πρωταθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής: Ελευθερούπολη-Κένταυρος Καλλικράτειας, Μακεδονικός-ΧΑΝΘ, Πολύγυρος-Αστέρας Σίνδου, Ορφέας Ν. Σκοπού- ΓΑΣ Κομοτηνή, ΑΕ Κομοτηνή-Ευκαρπία, Αίας Ευόσμου -ΜΕΝΤ, Μαντουλίδης-Απόλλων Καλαμαριάς

Υπενθυμίζεται ότι όπως κάθε Κυριακή από τις 16:30 το απόγευμα θα υπάρχει live ενημέρωση από το ThrakiSportS για τα παιχνλιδια Ασπίδα Ξάνθης, ΑΕ Κομοτηνής και ΓΑΣ Κομοτηνή.