Super League: Στην αποστολή της ΑΕΚ για την φιέστα της Κυριακής ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος! Το τρολάρισμα των συμπαικτών του (+video)

 

Ανακοίνωση της αποστολής του ιστορικού αγώνα με τον Λεβαδειακό, στον οποίο η ΑΕΚ θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια, είχε μια μεγάλη είδηση. Και αυτή δεν ήταν άλλη από την μεγάλη επιστροφή του Κομοτηναίου αρχηγού της Πέτρου Μάνταλου.

Ακριβώς 174 μέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, έξι μήνες δηλαδή, ο Θρακιώτης άσος βρίσκεται και πάλι σε αποστολή της Ένωσης και αυτό συμβαίνει σε ένα άκρως ιδιαίτερο ματς.

Αυτό είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ και εφόσον πάρει έστω και ισοπαλία και διατηρηθεί η πρωτοβάθμια απόφαση για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, θα εξασφαλίσει μαθηματικά τον τίτλο δυο αγωνιστικές πριν το τέλος. Οπότε δεν αποκλείεται να δούμε και τον αρχηγό να μπαίνει στο τέλος για να αγωνιστεί και να πάρει λίγη από την αύρα. Άλλωστε και η δική του συμβολή σε αυτόν τον τίτλο ήταν καθοριστική.

Δείτε παρακάτω την αποστολή όπως την ανακοίνωσε η ΑΕΚ αλλά και το επικό τρολάρισμα των συμπαικτών του Μάνταλου για αυτήν την επιστροφή, όπως το ανέβασαν ο Παναγιώτης Κονέ με τον Αντρέ Σιμόες  στα social media…