Super League: Δημοσίευμα για κρούση του Άρη στον Μαρίνο Ουζουνίδη

 

«Εδώ ο Μαρίνος, εκεί ο Μαρίνος, σε ποιον πάγκο θα κάθεται (τη νέα σεζόν) ο Μαρίνος;». Αυτό αναρωτιέται ο Κώστας Πλιάτσικας στο marca sl έχοντας ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ για την τύχη του Αλεξανδρουπολίτη τεχνικού τη νέα σεζόν.

Το άρθρο επισημαίνει ότι «στο τάιμινγκ που διανύουμε, δεν έχει καθίσει η…μπίλια αναφορικά με τον πάγκο του 49χρονου κόουτς εν όψει της επόμενης σεζόν». Προσθέτει ωστόσο ότι «το σίγουρο είναι πως ο Ουζουνίδης δεν πρόκειται να συνεχίσει να κυκλοφορεί με την προπονητική φόρμα του Παναθηναϊκού, από την στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος παραμείνει αμετάθετος στο τιμόνι της “πράσινης” ΠΑΕ».

Αντιγράφουμε:

Παρά την την…παρέλαση των ξένων funds για την αγορά του «τριφυλλιού», δεν αποκλείεται εν τέλει να μην υπάρξει deal για την άμεση αποχώρηση του «Mr.ΣΚΑΪ» από τον Παναθηναϊκό. Κάτι που από την στιγμή που «κλειδώσει», αυτομάτως θα στείλει τον Μαρίνο στην πόρτα της εξόδου. Οσο για την επόμενη μέρα του Εβρίτη κόουτς;…Κανείς δεν χάνεται σε αυτόν τον όμορφο ποδοσφαιρικό ντουνιά. 

Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές σε αυτήν εδώ την στήλη, η προοπτική του εξωτερικού κάνει «κλικ» και την ψάχνει ο τεχνικός του «τριφυλλιού» σε συνεργασία με τον εκπρόσωπό του Ντίνο Διαμαντόπουλο, έστω κι αν εμπεριέχει υψηλό συντελεστή δυσκολίας ο «γάμος» με ένα κλαμπ εκτός συνόρων.

Όχι πάντως πως το όνομα του Ουζουνίδη δεν μπορεί να παίξει και για τον πάγκο ελληνικής ομάδας.

Όπως μου μεταφέρθηκε μάλιστα από ιαματική πηγή του Θερμαϊκού, οι «κίτρινοι» (διακριτικά και χωρίς να δώσουν… στόχο) έχουν ήδη πραγματοποιήσει μια πρώτη διερευνητική κρούση προς την πλευρά του Μαρίνου.

Ξέρετε, σχετικά με το κατά πόσον θα τον συγκινούσε η προοπτική της συνεργασίας τους έπειτα από τη διαφαινόμενη επιστροφή τους στη Σούπερ Λίγκα.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας τεχνικός απέφυγε στην παρούσα φάση να ανοίξει τα χαρτιά του και εν ολίγοις κράτησε στο αρχείο το ενδιαφέρον του Άρη, που ειρήσθω εν παρόδω εκτός από προπονητή, (κι ενώ κρίνεται δεδομένη την λύση της συνεργασίας με τον νυν κόουτς των «κιτρίνων» Δημήτρη Σπανό) βοά ο τόπος πως θα ψαχτεί και για νέο τεχνικό διευθυντή, αφού δεν θα συνεχίσει ο Παύλος Μυροφορίδης.

Να «ψήνεται» άραγε ο Ντίνος Διαμαντόπουλος να πάει «πακέτο» με τον Ουζουνίδη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης;…

Ίδωμεν.