ΕΠΣ Θράκης: Ντέρμπι τίτλου αλλά και παραμονής στην 3η αγωνιστική των πλει οφ και πλέι άουτ (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβανει στο πρόγραμμα της η 3η αγωνιστικη στα πλει οφ και πλει αουτ παραμονής.

Σε αυτα για δευτερη σερί εβδομάδα το μεγάλο ντερμπι θα γίνει στον Κάλχα όπου η Δοξα Γρατινής φιλοξενεί τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Κοσμίου. Οι  γηπεδούχοι που εχουν 21 βαθμούς και βρισκονται στην δευτερη θέση, θέλουν την νίκη μετα την ισοπαλία με τον Ίασμο ώστε να περασουν και πάλι στην κορυφη της βαθμολογίας. Από την αλλη το πρωτοπόρο Κόσμιο με 22 βαθμούς θέλει μετά τους Αγ. Θεόδωρους βαθμό ή βαθμούς ώστε να παραμείνουν πάνω από την Δόξα Γρατινής και στην πρώτη θεση, ωστόσο αυτό εξαρταται και από τους αγώνες σε Σαπες και Σώστη.

Στις Σαπες η αρμάδα του Χαριτόπουλου με ηγετη τον Αμετ Ερκαν που σκοραρει ακατάπαυστα φιλοξενει τον Σπάρτακο που μετα από τις 2 σερί ηττες του εχασε εδαφος από την κορυφή βρισκόμενος στο -6 από αυτήν. Από την άλλη η Ελπίδα με 21 βαθμούς εκτός από δική της νίκη επιθυμεί ισοπαλία σε Καλχα και μη νίκη του Ιασμου ώστε να περάσει για πρωτη φορά μόνη στην κορυφή.

Στον Σώστη η τοπική Δόξα (12 βαθμοί) στο γειτονικό ντερμπι φιλοξενεί τον Μεγα Αλέξανδρο Ιάσμο με στόχο να πάρει τους πρωτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα για τα πλει αουτ και να βαλει “φωτια” στο πρωταθλημα. Με την σειρα του το φαβορί για τον τίτλο βαση ρόστερ Ίασμος θέλει την νίκη όπως και στην κανονική περίοδο ώστε να περασει πρώτος εαν δεν νικήσει το Κόσμιο στον Κάλχα.

Για τα πλει αουτ σημαντικο παιχνίδι θα γινει στο Ν. Σιδηροχώρι όπου η Αναγεννηση Παγουρίων φιλοξενεί την  φορμαρισμένη ομάδα της Στρύμης. ΠΟ δυο ομαδες εχουν ξεφυγει 5 και 6 βαθμούς αντιστοιχα από τις ομαδες που υποβιβαζονται αποκτωντας προβαδισμα παραμονής με τον νικητή να ειναι ακόμα πιο κοντά στην παραμονή. Ωστοσο και η ισοπαλια φαινεται καλο αποτέλεσμα και για τους δυο.

Στο γηπεδο της ΕΠΣ Θρακης, η τυπικά γηπεδούχος Μεσσούνη φιλοξενεί την καλύτερη ομαδα των πλει αουτ την Ξυλαγανη. Η ομάδα της Μεσσούνης (5 βαθμοί) θέλει βαθμό ή βαθμούς ώστε να μείνει κοντα βαθμολογικα σε Παγούρια και Στρύμη, ωστόσο απέναντι στον Ορφέα (17 βαθμοί) που περιμενει την μαθηματική επιβεβαιωση για την παραμονή, τα πράγματα είναι δύσκολα.

Τέλος στο ντερμπι των πλει αουτ όπου οποιος χασει χανεται ο Πολύανθος φιλοξενεί τον ντεφορμέ ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Οι δυο ομαδες εχουν 5 βαθμούς βρισκόμενες στο -5 από την παραμονή με την ισοπαλία να μην εξυπηρετεί κανέναν  και κυρίως τους γηπεδούχους που με νίκη μειωνουν την διαφορά τους από την ζώνη του υποβιβασμού. Όλοι οι αγώνες των ομάδων θα έχουν απευθείας κάλυψη λεπτό προς λεπτό από το ThrakiSportS.

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΠΛΕΪ ΟΦ ΚΑΙ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ