Επιστρέφει στη Γ’ Εθνική ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης! Νίκησε τον Ορέστη και αγκάλιασε τον τίτλο στην ΕΠΣ Έβρου

 

Στη Γ’ Εθνική επιστρέφει μετά από δυο σεζόν στο ερασιτεχνικό της ΕΠΣ Έβρου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, εκτός φυσικά συγκλονιστικού απροόπτου. Στο μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου  νίκησε με 3-1 τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Έτσι αποσπάστηκε τρεις βαθμούς από τον Ορέστη και τέσσερις από την Θράκη Φερών και θέλουν μια νίκη στα επόμενα δυο παιχνίδια για να σφραγίσουν τον τίτλο και την απευθείας άνδοο, με τους Ορέστη και Φέρες να έχουν και μεταξύ τους παιχνίδι.

Η νίκη του Εθνικού ήταν δίκαιη. Μετά από ένα άσφαιρο πρώτο ημίχρονο και ενώ είχαν χάσει ευκαιρίες και οι δυο ομάδες, με την πιο κλασική να είναι στο ξεκίνημα της επανάληψης ένα δοκάρι για τους γηπεδούχους με τον Γκαβανόζη, ο Εθνικός κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο.

Αρχικά στο 61′ με το γκολ του Καρακασίδη από κοντά που πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Μαρασλή και απόκρουση του Γαλλή και λίγο αργότερα με την κεφαλιά του Τσαπάνηαπό εκτελεση κόρνερ του Γκαβανόζη. Ο Ορέστης βγήκε μπροστά και μείωσε με τον Κοτζά στο 83΄και παραλίγο να ισοφαρίσει με τον Κώστογλου να χάνει μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά στις καθυστερήσεις με τον Εθνικό στην κόντρα να κάνει το 3-1 με τον Μαρασλή μετα από λαθος του Θ. Ρουσσίδη.

Ο Ορέστης έπαιξε κυρίως για την ισοπαλία, που θα τον ευνοούσε σε ισοβαθμία καθώς είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο, ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί τις αντεπιθέσεις στις οποίες βγήκε και το πλήρωσε.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μιχάλης Φλώρος): Μπαμπλής, Δουρουδιγένης,Ράλλης, Λίτσιος, Τσαπάνης, Γκουντενούδης (58′ Τσαχιρίδης), Γκαβανόζης (81′ Γεωργαντζόπουλος), Τζελέπης (64′ Πουλουκτσής), Γκαϊδατζής (91΄Αμπράσης), Καρακασίδης, Μαρασλής
ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Χρήστος Χρηστούδης): Γαλλής, Κοτζά, Ντινούδης (73′ Κώστογλου), Οικονόμου (59′ Δαρβούδης), Πετρόπουλος (87΄Τσιτσκάρης), Ρουσσίδης Αθ, Ρουσσίδης Θ, Καλυμνιος, Παρασκευάς (80΄Τζουμακίδης), Οτέμπερης και Αγγελακάκης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ