Super League: Το πρόγραμμα των αναπτυξιακών σε Κ20 και Κ17 και οι διαιτητές στους αγώνες της Ξάνθης

 

Με αγώνες για τα πρωταθλήματα Κ20 και Κ17 συνεχίζονται τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League με τις ομάδες της Ξάνθης να αγωνίζονται η Κ20 το Σαββατο εκτός και η Κ17 την Κυριακή στα Πηγαδια.

Στο πρωτάθλημα Κ20 στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων η Κ20 του ΑΟΞ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 21 Απριλίου (15:30) στο αθλητικό κέντρο Lolas, την πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας τον ΠΑΟΚ που έχει 66 βαθμούς. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη που έπεσαν στην 9η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς μετά από 26 παιχνίδια θα αγωνιστούν δίχως αγχος σε αυτό το παιχνίδι θελοντας απέναντι σε εναν τετοιο αντίπαλο να δειξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Διαιτητής του αγώνα θα είναι οι Μπαλασας, Παπαδόπουλος και Παπαδοπούλου. Το υπόλοιπο προγραμμα περιλαμβανει παιχνίδια που θα γινουν όλα το σαββατο και ελιναι τα εξής: ΑΕΚ-Λεβαδειακός, Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος-Παναθηναικός, Ατρόμητος-Πλατανιάς, Απολλων Σμύρνης-Ολυμπιακός, Παναιτωλικος-Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα-Λάρισα.

Στο πρωτάθλημα Κ17 η πρωτοπόρος της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα Εφήβων Ξάνθη, υποδέχεται για την 27η αγωιστική, την Κυριακή 22 Απριλίου στις 13:00 στο αθλητικό της κέντρο, την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας στο φινάλε του φετινού πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή έχουν 55 βαθμούς μετά από 23 αγώνες και θέλουν να τερματίσουν πρώτοι στον Β’ Όμιλο, πριν το final four που θα γίνει στο Αγρίνιο. Στον Α’ Όμιλο, μία αγωνιστική πριν το τέλος ο Παναθηναϊκός έχει 58 βαθμούς και ο Ολυμπιακος έναν λιγότερο. Διαιτητες της αναμέτρησης Ξανθη – Λάρισα θα είναι οι Τσοπουλίδης, Γκοντόλιας και Εμίν Κεχαγιά της ΕΠΣ Ξάνθης.

Το υπόλοιπο προγραμμα περιλαμβανει τα παιχνίδια ΠΑΣ Γιάννινα- Κέρκυρα, ΠΑΟΚ-Λαμια, ενω ρεπό έχει ο Παναιτωλικός. Θυμίζουμε οτι το πρωταθλημα Κ15 ολοκληρώνεται το Σάββατο με τον τελικό στην Λαμία αναμεσα στον ΠΑΟΚ του Νάση Στοίνοβιτς και τον Παναθηναικό.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Κ20 ΚΑΙ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ