Διεκδικεί να φιλοξενήσει στην Ξάνθη την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων ο Αρίων

 

Με εντυπωσιακές εμφανίσεις ο πρωταθλητής του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Αρίωνας Ξάνθης προκρίθηκε με πέντε νίκες και καμία ήττα από τον βόρειο όμιλο της δεύτερης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην τελική φάση.

Σε αυτήν θα μετέχουν συνολικά έξι ομάδες που θα παίξουν όλες με όλες σε ένα τουρνουά πέντε αγωνιστικών των Ιούνιο, ώστε να αναδειχθεί ο πρωταθλητής Ελλάδος για τη σεζόν 2017-2018.

Τον τίτλο αυτόν θα διεκδικήσει με αξιώσεις ο Αρίωνας και μάλιστα η όρεξη των ανθρώπων του έχει ανοίξει σε τέτοιο βαθμό, που όπως έλεγαν στο ThrakiSportS μετά τους επιτυχείς αγώνες στη Θεσσαλονίκη, θα επιδιώξουν να φέρουν την διεξαγωγή της τελικής φάσης στην Ξάνθη.

Αυτό βέβαια κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, αλλά όχι και απίθανο. Ήδη προς αυτήν την κατεύθυνση σύμφωνα με πληροφορίες κινείται παρασκηνιακά ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νίκος Νικολόπουλος, προκειμένου να στηρίξει το αίτημα του σωματείου της Ένωσής του και να φιλοξενηθεί στην Ξάνθη η τελική φάση.

Άλλωστε ο Νικολόπουλος είναι εκλεγμένο μέλος και στο Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και έχει γνωριμίες ώστε να πιέσει για να έρθει η διοργάνωση στην Θράκη αντί να πάει στην Κρήτη, τον Βόλο ή την Θεσσαλονίκη.