Πολιτικό μήνυμα για Κούκλατζη, Μητρετώδη και Μπαλταδώρο στην φανέλα της ΑΕΛ με την ΑΕΚ

 

Σε μια ξεχωριστή συμβολική κίνηση προχώρησε η ΑΕΛ όπως μας έχει συνηθίσει τελευταία, καθώς υπήρξε στην φανέλα της στον ημιτελικό με την ΑΕΚ ένα πολιτικό – εθνικό μήνυμα για τον πιλότο Μπαλταδώρο που έχασε την περασμένη εβδομάδα τη ζωή του στο Αιγίου αλλά και τους δύο κρατούμενους στις φυλακές της Αδριανούπολης.

«Μπαλταδώρος, Μητρετώδης, Κούλατζης, ΤΙΜΗ – ΔΟΞΑ» ανέφεραν οι φανέλες της Λάρισας. Μικρό λαθάκι βέβαια στο επώνυμο του Εβρίτη κρατούμενου στις φυλακές της Αδριανούπολης, αλλά μικρό το κακό, σημασία έχει η συμβολική αυτή κίνηση.

Φυσικά ο διαιτητής Παπαπέτρου δεν διανοήθηκε να απαγορεύσει την έναρξη του αγώνα και να κατακυρώσει την αναμέτρηση με 3-0 υπέρ της ΑΕΚ επειδή οι φανέλες της Λάρισας είχαν πολιτικό μήνυμα κατά παράβαση των κανονισμών της ΟΥΕΦΑ που θεωρητικά δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο.

Ενδιαφέρον θα είχε να βρεθούν κάποια στιγμή σε τέτοιο δίλημμα διαιτητές της ΕΠΣ Θράκης που τιμώρησαν στις αρχές της σεζόν την ΠΑΕ Ποντίων για την περίφημη φανέλα με το σύνθημα “Δεν ξεχνώ – Πάντα τιμώ” και τους πυρριχιστές.

Υπόθεση για την οποία πάντως υπενθυμίζεται ότι τόσο οι διαιτητές όσο και τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Θράκης δικαιώθηκαν αοπό την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ του Δημήτρη Σκουτέρη, ο οποίος όμως ελέγχεται σύμφωνα με δημοσιεύματα πειθαρχικά από τον Άρειο πάγο για αυτήν και άλλες υποθέσεις που χειρίστηκε…