Παρουσία Πανίδη το φιλικό της Αναγέννηση Π. Χρύσας προς τιμήν του Ρουσιάν Νετζάτ

 

Με παρουσίες από όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης, αλλά και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Γιώργο Πανίδη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο γήπεδο της Χρύσας το φιλικό προς τιμήν του παλαίμαχου πλέον παίκτη Ρουσιάν Νετζάτ.

Συγκεκριμένα, μετά και την επίσημη ουσιαστικά απόσυρσή του από τους αγωνιστικούς χώρους, τουλάχιστον ως παίκτης, η τελευταία ομάδα του Ρουσιάν Νετζάτ Αναγέννηση Παλαιάς Χρύσας, διοργάνωσε ένα φιλικό προς τιμήν του, στο οποίο παρευρέθηκαν παίκτες – φίλοι του Νετζάτ από παλιές του ομάδες και γενικότερα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης.

Το «παρών», όμως έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, Γιώργος Πανίδης που βράβευσε τον Νετζάτ, ενώ εκπροσωπήθηκε και ο Ορφέας Ξάνθης, αφού διαιτητής του τιμητικού φιλικού ήταν ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ομάδας και παλιός ρέφερι, Γιώργος Καμαράκης. Για την ιστορία το φιλικό έληξε ισόπαλο με σκορ 4-4 και ακολούθησε τραπέζι σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Πριν την έναρξη, όμως του φιλικού, όπως προαναφέρθηκε ο Γιώργος Πανίδης και πρόεδρος του Ορφέα Νέα Αμισσού Νεκτάριος Χρυσοστομίδης βράβευσαν τον Ρουσιάν Νετζάτ. Ο πρώτος του παρέδωσε μια μπλούζα της Αναγέννησης με το όνομα του Νετζάτ και τον αριθμό 5 στη πλάτη, ενώ ο δεύτερος του παρέδωσε μια τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στην ομάδα του Ορφέα. Παρόντες μεταξύ άλλων και ο παλιός προπονητής Νίκος Κριεζής και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές μας, Βασίλης Τοπαλίδης, Άκης Βαχαρέλης, Δημήτρης Κωστελίδης, Μένιος Δημητριάδης, Γιώργος Αθανασόπουλος και Φώτης Τσαγκαλίδης.