Γ’ Εθνική: Επισημοποίησε την αποχώρηση του Κυριάκου Κετσιεμενίδη με ανακοίνωσή του ο Άρης Αβάτου

 

Με μια ανακοίνωσή της, η ομάδα του Άρη Αβάτου επισημοποίησε ουσιαστικά κάτι που ήταν ήδη γνωστό από το βράδυ της Κυριακής. Την αποχώρηση του μέχρι πρότινος προπονητή της, Κυριάκου Κετσιεμενίδη, μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη παρουσία του στον πάγκο της την τελευταία τριετία.

Ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης, είναι ο προπονητής που κατέκτησε με τον Άρη Αβάτου τα δύο πρώτα Κύπελλα σε ισάριθμους τελικούς, αλλά και ένα πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης, ενώ ήταν και ο μαέστρος της φετινής ομάδας που τερμάτισε πέμπτη στη Γ’ Εθνική. Ο ίδιος με μια αναρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό είχε φροντίσει λίγες ώρες νωρίτερα να ανακοινώσει την αποχώρησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου:

«Σήμερα σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συνάντηση της Διοίκησης και του προπονητή μας Κετσιεμενίδη Κυριάκου και ο προπονητής της ομάδος μας εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει τονίζοντας ότι ο κύκλος του στην ομάδα μετά από3 χρόνια έκλεισε!!!
Έχοντας 2 συνεχόμενα κύπελλα 1 πρωτάθλημα και την 5η θέση για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα στην Γ’εθνική δείχνει ποσό επιτυχημένη ήταν η πορεία του στην ομάδα!!!
Του ευχόμαστε τα καλύτερα στην προπονητική του σταδιοδρομία και θα είναι παντα ένα κομμάτι της ομαδος μας!!».