ΕΠΣ Ξάνθης: «Χρυσό εξάποντο» για τον Νέστο Κύρνου με νίκη επί του Ηρακλή Ζυγού

 

Ασταμάτητος και αποφασισμένος για την εξασφάλιση της αγωνιστικής τουλάχιστον παραμονής του στην Α’ Κατηγορία είναι το τελευταίο διάστημα ο Νέστος Κύρνου, που πήρε «χρυσό εξάποντο» στη μάχη της παραμονής που δίνει επικρατώντας του Ηρακλή Ζυγού.

Η ομάδα του Ηρακλή Νέου Ζυγού είχε πολλές απουσίες, κάτι που φαίνεται πως εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο ο Νέστος Κύρνου, και προηγήθηκε από σχετικά νωρίς  με διαφορά δύο τερμάτων, με την ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη να καταφέρνει τελικά να μειώσει στην επανάληψη διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 10ο λεπτό για τους γηπεδούχους, ο Βελή Μπαϊράμ, που νίκησε τον Ρούσσο με σουτ από τα δεξιά εντός περιοχής και έγραψε το 1-0, για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 32′ ο Μουρτεζάογλου Ουνάλ με νέο σουτ. Το τελικό 2-1, διαμόρφωσε στην επανάληψη και το 75ο λεπτό για τον Ηρακλή Ζυγού, ο Παύλος Κριεζής με κεφαλιά.

ΝΕΣΤΟΣ ΚΥΡΝΟΥ (Τάσος Κελλίδης): Ικρέμογλου, Κελλίδης Δ. (46′ Σερίφογλου), Χασάνογλου (46′ Σαλήογλου), Κελλίδης Ν. (56′ Φεράτογλου Ρασήμ), Μουζαφέρογλου Μ., Ιμπράμ Ο., Βελή Μπερ. (54′ Τζεμήλογλου), Αλήογλου Γ., Μουρτεζάογλου, Βελή Μπα., Ισμέτογλου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ (Γιάννης Δημητριάδης): Ρούσσος, Δημητριάδης, Αρσενίου, Κριεζής, Παπαδόπουλος, Ζοσιμίδης, Αρκούδας, Τηλαβερίδης, Πανταζίδης, Καραμάνης.