Volley League: Στο νοσοκομείο ο Ανδρεόπουλος, μικροένταση μετά τον τραυματισμό του

 

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος μπορεί να αποτέλεσε τον παίκτη κλειδί για να πετύχει ο Παναθηναϊκός την ανατροπή και να κερδίσει τον αγώνα στην Αλεξανδρούπολη, ωστόσο δεν αγωνίστηκε μέχρι το τέλος με την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο νεαρός γιος του προπονητή του τριφυλλιού μπήκε αλλαγή στο 4ο σετ, πήρε τρεις συνεχόμενους άσσους και με το σερβίς του άνοιξε το δρόμο για την ανατροπή. Ωστόσο στο φινάλε του σετ και σε μία προσπάθεια για άμυνα τραυματίστηκε στο σαγόνι και έγινε αλλαγή χωρίς να αγωνιστεί εκ νέου στο 5ο σετ.

Στο σημείο εκείνο μάλιστα υπήρξε μια διακοπή στο παιχνίδι και υπήρξε μια μικροένταση από την κερκίδα και αντεγκλίσεις, καθώς ορισμένοι θεώρησαν ότι δεν έπρεπε να υπάρξει τόσο μεγάλη διακοπή και άλλοι θεώρησαν σκόπιμο να απαντήσουν σε αυτό. Γρήγορα όμως επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το μικροεπεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση.

Ωστόσο για τον Ανδρεόπουλο κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στο νοσοκομείο για να του τοποθετηθούν ράμματα στο πηγούνι του, μετά τον τραυματισμό του. Αυτό όμως θα συμβεί στην Αθήνα όπου ήδη επέστρεψε με την βραδινή πτήση η ομάδα του Παναθηναϊκού, που πλέον προετοιμάζεται για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος στην Ρόδο και τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρεόπουλος προερχόταν από μια μακρά και δύσκολη εβδομάδα στην Τσεχία με την Εθνική Παίδων που είναι αλήθεια ότι δεν τα πήγε και ιδιαίτερα καλά, αλλά χρειαζόταν να δίνει αγώνα σχεδόν κάθε ημέρα από το Μεγάλο Σάββατο μέχρι και τα τέλη της εβδομάδας.