LIVE από τα Πηγάδια για την Super League: ΑΟ Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ΑΟ Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την δυνατότητα να πληροφορηθείτε την εξέλιξη στο σημαντικό παιχνίδι του ΑΟ Ξάνθη με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Στο γήπεδο ε

Ωρα 16:35 Με βάση τα αποτελέσματα που είχαμε χθες, τις ήττες Αστερα Τρίπολης και Πανιωνίου, εαν η Ξάνθη νικήσει τα Γιάννενα, θα είναι μόνη στην πέμπτη θέση που οδηγεί Ευρώπη και θα βρ’ισκεται πολύ κοντά από το ευρωπαϊκό θαύμα.

Ώρα 16:42 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16:45   Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 16:47 Η εντεκάδα Ξανθης: Ζίφκοβιτς, Σβαρνας, Ντε Λούκας,Φλισκας, Λισγαρας, Μεχία, Τριάδης, Σιλά, Μπρίτο, ΝτουρίτσκοβιτςΓεντρισεκ

Ωρα 16:53 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:58 Η εντεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Λίλα, Γιάκος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τσιμόπουλος, Τσικάρσκι, Καρανίκας, Μανθάτης, Κόντε

Ώρα 17:00 Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 17:03 Στον πάγκο της Ξάνθης ο Μίλαν Ράσταβατς κράτησε τους Γκαραβέλη, Λουσέρο, Κάστρο, Μελιόπουλος, Κασάδο, Φασίδη και Καμαρά.

Ώρα 17:05 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 17:07 Ο Γιάννης Πετράκης έχει δίπλα του στον πάγκο για τα Γιάννενα: Γιαννίκογλου, Μπέριος, Γώγος, Χαλκιαδάκης, Χελκβιστ, Παπαδόπουλος, Νικολιάς

Ώρα 17:11 Διαιτητεςτου αγώνα ο Νεοφυτιάδης της ΕΠΣ Κορίνθιας με βοηθούς τον Καρσιώτη από τον ιδιο σύνδεσμο, και τον Χατζηνάκο της ΕΠΣ Δράμας.

Ωρα 17:17 Πάμε για την έναρξη του αγώνα

1′ Εναρξη του αγώνα

3′ Υποψία φάσης με τον Γεντρισεκ αλλα οπρωτος σκορερ του ΑΟΞ δεν έπιασε σωστά το σουτ.

10′ Μέτριο παιχνίδι με την Ξάνθη να προσπαθει να πάρει τον έλεγχο του αγώνα.

11′ Τρομερή φαση για τα Γιαννινα ο Κοντε δεν μπορει να σκοραρει από κοντα αφου ο Σβαρνας εδιωξε πάνω στην γραμμή. Διαμαρτυρίες από τον πάγκο του ΠΑΣ για χερι.

14′ Νέα μεγαλη φαση για τον ΠΑΣ οταν ο δραστήριος Μανθάτης έκανε τρομερή ενέργεια από τα δεξια εδωσε στον Καρανίκα που από πλεονεκτική θεση πλασαρε μόλις άουτ.

18′ Μακρινό σουτ του Λίλα μετά από λάθος του Ζίβκοβιτς η μπαλα ευτυχως άουτ.

21′ Αναγκαστική αλλαγή για τον ΑΟΞ ο Φασίδης στην θέση του Λισγαρα.

23΄Καλη φαση για την Ξάνθη στην μικρη περιοχη του ΠΑΣ μετα από μπερδεμα της άμυνας αλλα ο γεντρισεκ δεν μπορεσε να σουταρει.

30′ Οι Ντουρίτσκοβιτς και Γέντρισεκ συνεργάζονται ωραία, η μπάλα καταλήγει στον Τριάδη, που από καλη θέση δεν θα κάνει καλό πλασέ σουταροντας αουτ.

34′  Άλλη μία σπουδαία ευκαιρία για τον ΠΑΣ με τον Λίλα να πλασάρει από κοντά και την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

40′ Ανέβηκε καπως Ξάνθη. Πεντε λεπτα ακόμα για το ημίχρονο.

45′ Τέλος πρωτου μέρους. Μέτρια η Ξάνθη σε ένα πολύ σημαντικό αγώνα απεναντι στον ΠΑΣ που αν και αδιαφορος στεκεται καλύτερα χάνοντας μεγάλες φασεις. Αποτέλεσμα ημιχρόνου:  ΑΟ Ξάνθη -ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Ώρα 18:03 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18:06   Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ωρα 18:10 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 18:14 Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 18:17 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 18:20 Όλα έτοιμα για την έναρξη του δεύτερου μέρους στα Πηγάδια!

46′ Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Με αλλαγή ξεκινάει η Ξάνθη, με τον Ράσταβατς να βγάζει τον κακό σήμερα Μπρίτο και να βάζει στο ματς και δεύτερο στράικερ, τον Ματίας Κάστρο.

50′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη! Πολύ όμορφο τέρμα από τον Σέρβο επιτελικό μέσο της Ξάνθης, Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς, που δοκίμασε το πόδι του έξω και δεξιά από την περιοχή του Βελλίδη και τον νίκησε για να βάλει την ομάδα της Θράκης σε θέση οδηγού. ΑΟ Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0!

52′ Κίτρινη κάρτα στον σκόρερ Τζουρίτσκοβιτς για μια απρόσεκτη ενέργεια με το χέρι σε αντίπαλο παίκτη.

53′ Αλλαγή για τον ΠΑΣ, ο Καρανίκας δίνει τη θέση του στον Νικολιά.

56′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ-αρα για την Ξάνθη! Ο Έρικ Γέντρισεκ είδε εκτός εστίας τον Μάρκο Βελλίδη και κυριολεκτικά με μια σουτάρα, λίγο μπροστά από τη σέντρα, τον κρέμασε για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. ΑΟ Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0!

58′ Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΣ, ο Χαλκαδιάκης παίρνει τη μπάλα του Σκόνδρα.

63΄ Κίτρινη κάρτα στον Τζημόπουλο για ένα τράβηγμα στον Ματίας Κάστρο

71′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη! Ο Τριάδης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, με τον Βελλίδη να αποκρούει ασταθώς και τον Γέντρισεκ να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. ΑΟ Ξάνθης – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0!

72′ Γρίτη και τελευταία αλλαγή και για την Ξάνθη, με τον Παναγιώτη Τριάδη να δίνει τη θέση του στον Αντριάν Λουσέρο.

80′ Εδώ και περίπου δεκαπέντε λεπτά προηγείται και ο Παναθηναϊκός του Ατρομήτου στο γήπεδο της Λεωφόρου, στο άλλο ματς της Super League που διεξάγεται αυτη την ώρα.

82′ Κι εκεί που λέγαμε πως έχει πέσει ο ρυθμός, ήρθε μια διπλή ευκαιρία για την ομάδα της Θράκης με τον Λουσέρο να κάνει το σουτ και να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια τον Ντουρίτσκοβιτς να αστοχεί από πλεονεκτική θέση για το 4-0.

84′ Έχει πέσει ο ρυθμός του αγώνα, με τη Ξάνθη να δίνει πλέον κάποιους χώρους στον ΠΑΣ και να προσπαθεί να γίνει απειλητική με αντεπιθέσεις.

87′ Δίνουν ώθηση στην ομάδα τους οι Ξανθιώτες, που φωνάζουν «ΑΟΞΑΡΑ σ’αγαπάω και για πάρτη ψυχίατρο θα πάω»…

90+1′ Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων, όπως έδειξε ο κ. Φωτιάδης.

90+3′ Τέλος του αγώνα στα Πηγάδια με νίκη «Ευρώπης» για την ΑΟΞΑΡΑ! Τελικό αποτέλεσμα: ΑΟ Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0!!!