Volley League: Ως προπονητής (και) της Εθνικής Ανδρών ανεβαίνει την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη ο Δημήτρης Ανδριόπουλος

 

Δύο ημέρες πριν τον κρίσιμο αγώνα παραμονής ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του τελευταίου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ομοσπονδία πετοσφαίρισης ότι και θα διαδεχθεί τον Κώστα Αρσενιάδη στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών.

Η λιτή ανακοίνωση αναφέρει: «Ο 54χρονος Δημήτρης Ανδρεόπουλος είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής ανδρών. Η Ελληνική Oμοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του».

Υπενθυμίζεται ότι πρώτη επιλογή από την πλευρά της Ομοσπονδίας τόσο πέρυσι όσο και φέτος, από τον ελληνικό χώρο, ήταν ο Σάκης Μουστακίδης αλλά αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο.

Αίσθηση προκαλεί πάντως ότι η ανακοίνωση γίνεται λίγο πριν το τέλος της σεζόν και μάλιστα δυο μέρες πριν το κρίσιμο ματς Εθνικού – Παναθηναϊκού, που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει τον υποβιβασμό από τη Volley League.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ που θα διεξαχθούν τον Αύγουστο έχει προγραμματιστεί να φιλοξενηθούν στην Αλεξανδρούπολη.