Στα χέρια δικαστίνας με παρελθόν στην Κομοτηνή η τύχη του Βαγγέλη Μαρινάκη

 

Απαγόρευση εξόδου από την χώρα είχε επιβληθεί στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη από την εισαγγελέα Πειραιά Ειρήνη Τζίβα, ωστόσο η διάταξη αυτή ήρθη με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά, σύμφωνα με πληροφορίες αθηναϊκών μέσων ενημέρωσης.

Όπως αναφέρεται επίσης σε δημοσιεύματα, μετά από τον χειρισμό της δύσκολης αυτής υπόθεσης, η μέχρι σήμερα πορϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ειρήνη Τζίβα προάγεται σε αντεισαγγελέα Εφετών και μετατίθεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στην Καλαμάτα.

Μάλιστα, στο μπλογκ που διατηρεί ο Κυριάκος Θωμαΐδης προστίθεται ότι πλέον, μετά και την διάταξη απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα που εξέδωσε η Ειρήνη Τζίβα για τους 4 κατηγορούμενους του Noor1 (και η οποία δεν έγινε δεκτή από το Δικαστικό Συμβούλιο), πλέον αναλαμβάνει άλλη λειτουργός την υπόθεση.

Μάλιστα αυτή έχει και παρελθόν στην Θράκη. Αντιγράφουμε: «Η ειδική ανακρίτρια διαφθοράς Πειραιά Ευαγγελία Αλεξακίδου αναλαμβάνει την υπόθεση της δίωξης Μαρινάκη και των τριών στενών συνεργατών του. Η δικαστική λειτουργός υπηρέτησε στην Κομοτηνή και προήχθη στο βαθμό της Προέδρου Πρωτοδικών τον Ιούνιο του 2017».