Photos: 30 κλικ από την βράβευση της πρωταθλήτριας Μεικτής Ομάδας Παίδων από τον Δήμο Ξάνθης

 

Στο γραφείο του, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, το πρωί της Παρασκευής, την Μικτή Ομάδα Παίδων της ΕΠΣ, για να την τιμήσει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης συνεχάρη για την νικηφόρα αυτή προσπάθεια τους αθλητές και όλη την ομάδα, καθώς και τον Πρόεδρο της ΕΠΣ, Γιώργο Πανίδη, αλλά και τον προπονητή κ. Απόστολο Κουτρουλό, και τον υπεύθυνο των Μεικτών Ομάδων και αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης, Γιώργο Τριάντη.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς των αθλητών που στέκονται δίπλα τους, και τους συμπολίτες μας που είναι κοντά στην ομάδα ως ένθερμοι υποστηρικτές της.

Μεταξύ άλλων, ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος μίλησε για την επιτυχία που έφερε στην Ξάνθη η ομάδα Παίδων της ΕΠΣ, τοποθετώντας την πόλη μας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, μια διάκριση η οποία αποτελεί εφαλτήριο για την προσέλκυση όλο και περισσότερων παιδιών στα γήπεδα και τον αθλητισμό.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν όλοι οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ξάνθης, η διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης και φυσικά οι γονείς των πρωταθλητών.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του Γιάννη Τσιλιγκιρίδη από την εκδήλωση:

Φωτογραφίες από τη βράβευση της πρωταθλήτριας Μεικτής Ομάδας Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης από τον Δήμαρχο Ξάνθης, Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο (από την ιστοσελίδα «Μαχητής» και τον φακό του Γιάννη Τσιλιγκιρίδη)

Geplaatst door Thrakisports.gr op Vrijdag 13 april 2018