Ένταση και γεμάτα σετ στο Άθλος Ορεστιάδας – Έβρος Σουφλίου! Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας του 3ου Βαλκανικού Τουρνουά Παμπαίδων

 

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του 3ου Βαλκανικού Τουρνουά Παμπαιδων που διοργανώνει ο Άθλος Ορεστιάδας στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας Νίκος Σαμαράς.

Στον πρώτο αγώνα ο Άθλος Ορεστιάδας αντιμετώπισε τον Έβρο Σουφλίου σε αγώνα με πολύ ένταση, όπως αναφέρει και ο ίδιος ο διοργανωτής άθλος. Λογικό ωστόσο, αν αναλογιστεί κανείς ότι όλα τα σετ έληξαν γεμάτα στην… παράταση, με το Σουφλί να κερδίζει τον Άθλο με 2-1 στις λεπτομέρειες  (34-32, 28-30, 15-17).

Στον δεύτερο αγώνα ο Έβρος Σουφλίου αντιμετώπισε την ομάδα Οκ Νις από την Σερβία με τους Σερβους να κερδίζουν με 2-0 σετ (25-19, 25-19). Στον τρίτο αγώνα η ομάδα του ΑΟΝ Αργυρουπολης αντιμετώπισε την Βικτόρια Φιλιππούπολης από την οποία ηττήθηκε με 2-0 σετ (25-4, 25-11). Στο νέο κλειστό παραβρέθηκαν περίπου 100 φίλαθλοι.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού για την παρουσία τους σε όλους τους αγώνες. Επίσης τους ανθρώπους του mad radio για την μουσική επιμέλεια», επισημαίνει ο Άθλος Ορεστιάδας και καλεί το κοινό στο Νίκος Σαμαράς για την δεύτερη μέρα του τουρνουά το οποίο ανοίγει στις 11:00 το πρωί με τον αγώνα Άθλος Ορεστιάδας με την Αργυρούπολη.