LIVE το Κύπελλο Ερασιτεχνών: Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου, ΑΟ Καβάλα – Θράκη Φερών και ΑΕ Καλαμπακίου – Δόξα Προσκυνητών

 

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη στους αγώνες της 1ης της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, όπου οι τρεις ο Κυπελλούχες ομάδες της Θράκης, αγωνίζονται όλες εκτός έδρας.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση και για τις επόμενες ώρες θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στα παιχνίδια των ομάδων της Θράκης στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του φετινού Κυπέλλου Ερασιτεχνών και συγκεκριμένα τα ματς Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου, ΑΟ Καβάλα – Θράκη Φερών και ΑΕ Καλαμπακίου – Δόξα Προσκυνητών.

Ώρα 15:05 Όλες οι ομάδες της Θράκης, δεδομένου ότι παίζουν εκτός έδρας, ταξίδεψαν με πολλές ελλείψεις στις αποστολές τους για τα σημερινά παιχνίδια, αφού απουσιάζουν πολλοί φοιτητές, άλλοι παίκτες δουλεύουν, ενώ υπάρχουν και οι φαντάροι που δεν μπόρεσαν να πάρουν άδεια.

Ώρα 15:11 Στις Σέρρες, ο Άρης Αβάτου αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, έναν αντίπαλο γνώριμο μεν, πολύ δυνατό δε, αφού είναι ο πρωταθλητής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, όπου ήταν και ο Άρης Αβάτου φέτος.

Ώρα 15:17 Μάλιστα η ομάδα της Ξάνθης, κατάφερε στην προτελευταία αγωνιστική, να αλώσει την έδρα του Απόλλωνα, το Παραλίμνιο, και να φύγει με το διπλό, χάρη στο οποίο εξασφάλισε και την παραμονή της στην κατηγορία.

Ώρα 15:22 Για να φτάσει ως εδώ σήμερα ο Άρης Αβάτου απέκλεισε στους ομίλους του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης τους Ασπίδα Ξάνθης, Αναγέννηση Θαλασσιάς και Αστέρα Μαγικού, για να αποκλείσει εν συνεχεία στους «8» και στους «4» αρχικά τον Φίλιππο Δροσερού με συνολικό σκορ 7-2 και εν συνεχεία τον Εχίνο Σπορ με συνολικό σκορ 11-1. Έτσι έφτασε στον τελικό του Κυπέλλο της ΕΠΣ Ξάνθης, όπου επικράτησε με 1-0 και του Ορφέα Ξάνθης και πήρε το εισιτήριο για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Ώρα 15:27 Στη Δράμα, η Δόξα Προσκυνητών, αντιμετωπίζει την ΑΕ Καλαμπακίου και ελπίζει παρά τις όποιες δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει, να φανεί η διαφορά της κατηγορίας μεταξύ των δύο ομάδων και να πάρει τη νίκη – πρόκριση, συνεχίζοντας στο θεσμό του φετινού Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Ώρα 15:33 Για να φτάσει στον τελικό η Δόξα Προσκυνητών χρειάστηκε να περάσει από την φάση των ομίλων όπου συνάντησε ως αντιπάλους τους ΑΟ Φαναρίου, Ελπίδα Σαπών και ΑΟ Μεσσούνης, για να ακολουθήσει στος «8» ο ΠΑΟΚ Κοσμίου τον οποίο απέκλεισε με συνολικό σκορ 8-1, ενώ στον ημιτελικό απέκλεισε τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου με συνολικό σκορ 4-3. Έτσι έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης, όπου επικράτησε της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου σε ένα συγκλονιστικό ματς, στα πέναλτι, και πήρε το εισιτήριο για το Κύπελλο Ερασιτεχνών και το σημερινό ματς.

Ώρα 15:38 Μπορεί φαινομενικά ο αντίπαλος της Δόξας Προσκυνητών να είναι ο πιο εύκολος, αλλά η ομάδα της Κομοτηνής, έχει μεταβεί στη Δράμα στην ουσία με 12άδα και αρκετές σημαντικές απουσίες, λόγω της ημέρας, όπως προαναφέρθηκε.

Ώρα 15:42 Δαυίδ εναντίον Γολιάθ στην Καβάλα, όπου η φιλόδοξη Θράκη Φερών, καλείται να αντιμετωπίσει την ιστορική ομάδα του ΑΟ Καβάλας στο «Ανθή Καραγιάννη», θέλοντας να κάνει την έκπληξη και να πάρει τη πρόκριση.

Ώρα 15:47 Η ομάδα του Σάκη Ζησίδη, σε αντίθεση με τις άλλες δύο ομάδες της Θράκης, δεν έχει τόσες πολλές απουσίες και έχει ταξιδέψει στην Καβάλα με 16άδα, έχοντας μαζί της και τους περισσότερους βασικούς παίκτες της

Ώρα 15:48 Πάμε να δούμε και τις συνθέσεις των ομάδων της Θράκης στα σημερινά παιχνίδια.

Ώρα 15:50 Για την Δόξα Προσκυνητών στη Δράμα, ξεκινούν οι: Νικολίτσας, Κελεσίδης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Καραγιαννίδης, Τρίχας, Βελή, Παγώνης, Βάσκος, Κρεμμύδας, Δημητριάδης.

Ώρα 15:52 Για την Θράκη Φερών στην Καβάλα, ξεκινούν οι: Τογγουλίδης, Μπόρας, Μαυρομάτης, Βάρναλης, Γκάκιος, Σιδηρόπουλος Α., Αντωνιάδης, Παγωνίδης, Πολίδης, Σιδηρόπουλος Γ., Τσιπλάκης.

Ώρα 15:54 Τέλος για τον Άρη Αβάτου στο Παραλίμνιο Σερρών, ξεκινούν οι: Αμουτζάκης, Καλαϊτζίδης, Ψεμματάς, Μελισσόπουος Μ., Βαφειάδης, Δόντσος, Γκέκας, Ευθυμιάδης, Κοτόπουλος, Μελισσόπουλος Ν., Σαρηγιαννίδης.

Ώρα 16:01 Σέντρα στα παιχνίδια!

Ώρα 16:05 Πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι στην Καβάλα, με τον ΑΟΚ να απειλεί με ένα άστοχο πλασέ του Χατζηκυριάκου μετά από μια παράλληλη μπαλιά του Λυμπεράκη.

Ώρα 16:06 Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη Αβάτου στις Σέρρες, αφού ο Παύλος Ευθυμιάδης βγήκε σε τετ α τετ με τον αντίπαλο κίπερ και έκανε το πλασέ, πού όμως μπλόκαρε τελικά ο πορτιέρο του Απόλλωνα.

Ώρα 16:13 Γκολ στο Παραλίμνιο για τον Απόλλωνα! Ο Γαϊδαρτζής με πλασέ νικάει τον Αμουτζάκη και βάζει μπροστά στο σκορ την Σερραϊκή ομάδα. Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου 1-0!

Ώρα 16:19 Γκολ και στη Δράμα για την ΑΕ Καλαμπακίου! Ο Τζιβανάκης νικάει τον Νικολίτσα και βάζει τους Δραμινούς σε θέση οδηγού. ΑΕ Καλαμπακίου – Δόξα Προσκυνητών 1-0!

Ώρα 16:21 Γκολ για τον ΑΟΚ στην Καβάλα! Ο Ντουρτμες με ένα σουτ από πλάγια εντός της περιοχής του Τογγουλίδη βάζει την Καβάλα μπροστά στο σκορ. ΑΟ Καβάλας – Θράκη Φερών 1-0!

Ώρα 16:24 Δεύτερο γκολ στη Δράμα για την ΑΕ Καλαμπακίου! Ο Τζιβανάκη νικάει και πάλι τον Νικολίτσα και διπλασιάζει τα τέρματα των Δραμινών. ΑΕ Καλαμπακίου – Δόξα Προσκυνητών 2-0!

Ώρα 16:28 Απειλεί εκ νέου ο Άρης Αβάτου στις Σέρρες, με τον Βαφειάδη μετά από μια σέντρα από στημένη φάση να πιάνει μια κεφαλιά, αλλά να βλέπει τη μπάλα να φεύγει για πολύ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Ώρα 16:33 Καλή ευκαιρία για τη Θράκη Φερών στη Καβάλα, με τον Μαυρομάτη να βλέπει εκτός εστίας τον αντίπαλο κίπερ και να προσπαθεί να τον αιφνιδιάσει με ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά τελικά ο πορτιέρο της Καβάλας την τελευταία στιγμή πήδηξε σχεδόν στη συμβολή των δοκών και κράτησε το 1-0.

Ώρα 16:35 Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη Αβάτου στο Παραλίμνιο, με τον Θωμά Βαφειάδη μετά από μια κακή απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα του Απόλλωνα, να γίνεται αποδέκτης της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή και να δοκιμάζει το πόδι του αλλά να βλέπει τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

Ώρα 16:41 Εντείνει την πίεση του ο Άρης Αβάτου στις Σέρρες, που κυνηγάει το γκολ της ισοφάρισης, με τον Απόλλωνα να αρκείται προς το παρών απλά στο να διατηρήσει το προβάδισμα του και να μην απειλεί.

Ώρα 16:45 Προσπάθησε να απειλήσει και πάλι η Θράκη Φερών στη Καβάλα, που πήγε να εκμεταλλευθεί ένα λάθος της αντίπαλης άμυνας και να φύγει στη κόντρα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Ώρα 16:48 Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την Δόξα Προσκυνητών, που έχασε πέναλτι. Ο Παγώνης ανατράπηκε εντός της περιοχής, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να δίνει την παράβαση, και τον Τρίχα να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι, αλλά να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι!!

Ώρα 16:51 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στους αγώνες!

Ώρα 16:52 Αποτελέσματα ημιχρόνου: Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου 1-0, ΑΕ Καλαμπακίου – Δόξα Προσκυνητών 2-0, ΑΟ Καβάλα – Θράκη Φερών 1-0.

Ώρα 17:05 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στους αγώνες!

Ώρα 17:09 Πολύ καλή ευκαιρία για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στις Σέρρες, όμως ο Γαϊδαρτζής νικήθηκε από τον Αμουτζάκη και δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του.

Ώρα 17:11 Γκολ για τον ΑΟΚ στην Καβάλα! Ο Βαλαβανόπουλος είναι ο σκόρερ, με μια καλή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θωμαΐδη. ΑΟ Καβάλας – Θράκη Φερών 2-0!

Ώρα 17:13 Τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση για τον Άρη Αβάτου, με τον Βασίλη Δόντσο να κάνει ένα δυνατό σουτ, αλλά να βλέπει τον Σαββίδη να αποκρούει εντυπωσιακά διατηρώντας το 1-0!

Ώρα 17:16 Γκοοοοοοοοοοοοοοοοολ για τον Άρη Αβάτου στις Σέρρες! Μετά από πλάγιο και σέντρα από τα δεξιά, η Κοτόπουλος έκανε μια κεφαλιά – πάσα για τον Πέτρο Σαρηγιαννίδη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ και έφερε το ματς στα ίσα. Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου 1-1!

Ώρα 17:27 Γκολ στις Σέρρες για τον Απόλλωνα! Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στον Γαϊδαρτζή, ο οποίος προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου 2-1!

Ώρα 17:30 Νέο γκολ και στη Δράμα, με την ΑΕ Καλαμπακίου να τριπλασιάζει τα τέρματά της! Ο σκόρερ είναι και πάλι ο Τζιβανάκης που έκανε χατ τρικ. ΑΕ Καλαμπακίου – Δόξα Προσκυνητών 3-0!

Ώρα 17:32 Τρίτο γκολ για τον Απόλλωνα στο Παραλίμνιο! Σε μια παρόμοια φάση με αυτή του 2-1, μετά από παράλληλη σέντρα, η μπάλα κατέληξε αυτή τη φορά στον Τάντιτς που χρίστηκε σκόρερ. Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου 3-1!

Ώρα 17:36 Παραλίγο το τρίτο γκολ για τον ΑΟΚ στη Καβάλα, με τον βοηθό όμως να το ακυρώνει σωστά, υποδεικνύοντας τη φάση ως μη γενόμενη, αφού ο σκόρερ Νίκος Βαλαβανόπουλος ήταν οφσάιντ.

Ώρα 17:38 Τέταρτο γκολ για τον Απόλλωνα στις Σέρρες που καθαρίζει το ματς! Σκόρερ και πάλι ο συνήθης ύποπτος, ο Γαϊδαρτζής που έκανε χατ τρικ και τελείωσε στην ουσία το ματς. Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου 4-1!

Ώρα 17:40 Γκοοοοοοολ για τους Προσκυνητές στη Δράμα! Ο Δραγανίδης που πριν λίγο μπήκε στο παιχνίδι, έκανε το 1-2 με τον Χρήστο Βάσκο, και με ωραίο πλασέ μείωσε τη διαφορά για την ομάδα του. ΑΕ Καλαμπακίου – Δόξα Προσκυνητών 3-1!

Ώρα 17:43 Και πέμπτο γκολ για τον Απόλλωνα στο Παραλίμνι! Ο Γαϊδαρτζής πήρε την ομάδα του από το χέρι και σκοράροντας κουαρτέτο από γκολ, της χάρισε την πρόκριση. Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου 5-1!

Ώρα 17:45 Προσπάθησε να απειλήσει ο Ιακωβίδης για τη Θράκη Φερών στην Καβάλα, και με ωραία ενέργεια πάτησε την περιοχή του ΑΟΚ, αλλά τελευταία στιγμή κόπηκε και η μπάλα έφυγε κόρνερ.

Ώρα 17:46 Τέταρτο γκολ για το Καλαμπάκι στη Δράμα! «Δράστης» του γκολ, είναι και πάλι ο Λευτέρης Τζιβανάκης που σκοράρει το τέταρτό του τέρμα σήμερα. ΑΕ Καλαμπακίου – Δόξα Προσκυνητών 4-1!

Ώρα 17:50 Τέλος του αγώνα στις Σέρρες! Τελικό αποτέλεσμα: Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου 5-1!

Ώρα 17:51 Τέλος του αγώνα και στην Καβάλα! Τελικό αποτέλεσμα:  ΑΟ Καβάλας – Θράκη Φερών 2-0!

Ώρα 17:58 Τέλος του αγώνα και στη Δράμα! Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕ Καλαμπακίου – Δόξα Προσκυνητών 4-1!