Κύπελλο Ερασιτεχνών: Τέλος η σεζόν για την ελλιπή Δόξα Προσκυνητών μετά το καρέ τερμάτων του 38χρονου Τζιβανάκη σε βάρος της

 

Με άσχημη εμφάνιση αποχαιρέτησε την φετινή σεζόν η ελλιπής και με 12αδα Δόξά Προσκυνητών αφού ηττήθηκε με 4-1 από την ΑΕ Καλαμπακίου που πέτυχε θριαμβευτική πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του Καλαμπακίου ο 38χρονος αρχηγος του Λευτέρης Τζιβανάκης, ο οποίος πέτυχε «καρέ» τερμάτων  (15΄, 25΄, 70΄, 85΄)  ενώ για τους φιλοξενούμενους το γκολ της τιμής το πέτυχε στο 72΄ ο Δραγανίδης που ήταν ο μοναδικός πάικτης που ήταν στον πάγκο για την ομάδα της Ροδόπης. Νωρίτερα στο 44′ ο Παγώνης κέρδισε πέναλτι και ο Τρίχας (φώτο oragiaspor-dramas) στο αντιο του στα γήπεδα δεν καταφερε να ευστοχήσει αφού έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κελετζή.

Πλέον το Καλαμπάκι προκρίνεται στον τελικό του ομίλου του άνευ αγώνα και θα αντιμετωπίσει τον νικητή της συνάντησης Παραλίμνιο-Καβάλα, θελοντας να επαναλάβει την προ 25ετιας πορεία οταν εχασε στον τελικο στο Χαριλάου από την Κοζάνη.

ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ: Κελετζής, Πέτρο, Ντόβας, Χριστοφορίδης, Κασαπίδης, Κλόγκιρι, Τζιβανάκης, Μαυροβασίλης, Σαββίδης, Στάικος (40′ λ.τ. Κωνσταντινίδης), Καλατζίδης.

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ: Νικολίτσας, Κελεσίδης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Καραγιαννίδης, Τρίχας, Βελή Χακάν Μεμέτ, Παγώνης, Βάσκος, Κρεμμύδας (62′ Δραγανίδης), Δημητριάδης.