Photos: Λαμπερές οι πολιτικές και αθλητικές παρουσίες στο καθιερωμένο πασχαλινό φιλικό των φίλων του γιατρού Γιώργου Γκοδόλια

 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και φέτος το 14ο φιλικό παιχνίδι των φίλων του Ξανθιώτη καταξιωμένου γιατρού Γιώργου Γκοδόλια, στο γήπεδο του Μαγικού.

Στο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους παλαίμαχους του Αστέρα Μαγικού, και τους φίλους του γιατρού Γιώργου Γκοδόλια, νίκησε η δεύτερη ομάδα με 2-4. Τα τέρματα πέτυχαν για τους νικητές οι Ζήσης Βρύζας, Γιάννης Γιοβανούδης (δύο γκολ) και ο Μιχάλης Ιορδανίδης, ο οποίος μαζί με τον Μάκη Τζάτζο είχαν και από ένα δοκάρι. Από την άλλη για τους παλαίμαχους παίκτες του Αστέρα Μαγικού σκόραραν οι Φουρκάν Αλή και Σταύρος Κανδυλίδης, διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.

Μετά το φιλικό παιχνίδι, όπως κάθε χρόνο ο γιατρός Γιώργος Γκοδόλιας παρέθεσε πλουσιοπάροχο τραπέζι στους φίλους του, στο εξωχικό του στο Κουτσό. Εκεί έδωσαν το «παρών», όλοι όσοι προηγουμένως αγωνίστηκαν, αλλά και πολλές και λαμπερές πολιτικές και αθλητικές παρουσίες, όπως βλέπετε παρακάτω στις φωτογραφίες του «Μαχητή της Θράκης» (από όπου και τα στοιχεία).

Μεταξύ άλλων το φαίνεται πως στην εκδήλωση ήταν ο αστυνομικός διευθυντής της Α.Μ. Θράκης κ. Μενεξίδης, αλλά και ο υποδιευθυντής κ. Γκίκας, ο  υποδιοικητής τροχαίας Ξάνθης κ. Καραμανλής, ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρώην υφυπουργός κ. Σγουρίδης, οι πρώην υπουργοί της Ν.Δ.  Γιώργος Ορφανός και Ευριπίδης Στυλιανίδης, και πολλοί ακόμα τους οποίους μπορείτε να δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες.

Ετήσιο Πασχαλινό Φιλικό Φίλων Γιατρού Γκοδόλια με Παλαιμάχους Αστέρα Μαγικού (εικόνες από "Μαχητή)

Geplaatst door Thrakisports.gr op Dinsdag 10 april 2018