Ανακοινώθηκε σπουδαία χορηγική συμφωνία ιστορικής ομάδας της Θράκης με τα «Ελληνικά Πετρέλαια» του Ομίλου Λάτση

 

Ταρακουνά για τα καλά τα χορηγικά δεδομένα στα αθλητικά δρώμενα της Θράκης η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής, καθώς αργά το βράδυ της Τρίτης ανακοίνωσε την επίτευξη χορηγικής  συμφωνίας με τα Ελληνικά Πετρέλαια.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο η ανακοίνωση από μόνη της προκαλεί αίσθηση, ειδικά με δεδομένο ότι η συμφωνία φέρεται να αφορά το τμήμα μπάσκετ το οποίο είναι σε διαδικασία… καθόδου και υποβιβασμού από την Γ’ Εθνική στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Βέβαια, από την στιγμή που ανοίγει τέτοιος δίαυλος χορηγικής συνεργασίας με ένα τμήμα, διευκολύνεται η επίτευξη ανάλογης κίνησης και στα άλλα, όπως εν προκειμένω το τμήμα βόλεϊ που ανεβαίνει στην Volley league και θα χρειαστεί γενναίες οικονομικές ανάσες για να ανταπεξέλθει στη μεγάλη κατηγορία.

Τα Ελληνικά Πετρέλαια αποτελούν μαζί με την Motol Oil τις δύο πιο ισχυρές πετρελαϊκές εταιρείες της χώρας. Βασικός τους μέτοχος είναι ο Όμιλος Λάτση με ποσοστό κοντά στο 45,5% ενώ δεύτερος βασικός μέτοχος είναι το Ελληνικό Δημόσιο που πλέον κατέχει το 35,5% αν και κάποτε αποτελούσε τον μοναδικό μέτοχο της κάποτε αμιγώς κρατικής εταιρείας.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής έχει ως εξής:

Μεγάλη τιμή για τον σύλλογο μας και αναγνώριση της προσπάθειας που γίνεται εδώ και χρόνια σε Αγωνιστικό Επίπεδο αλλά και επίπεδοMarketing & Επικοινωνίας αποτελεί η επιλογή του Ομίλου “Ελληνικά Πετρέλαια” να αποτελέσει Επίσημο Υποστηρικτή του τμήματος μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής.

Ένας Όμιλος, που αποτελεί παγκόσμιο Κολοσσό με στέρεες βάσεις και πρωταγωνιστεί στις ενεργειακές εξελίξεις στην Ελλάδα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, αποτελώντας πρωτοπόρο περιφερειακό ενεργειακό Όμιλο που διακρίνεται για την ακεραιότητα, τον επαγγελματισμό, την εξωστρέφεια και την πρωτοβουλία.

Τα “Ελληνικά Πετρέλαια” (ΕΛΠΕ) ιδρύθηκαν το 1958 και αποτελούν έναν από τους κορυφαίους Ομίλους στον τομέα της ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με δραστηριότητες σε 7 χώρες. 

Ο Όμιλος “Ελληνικά Πετρέλαια” έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης ως προς την προσφορά στην κοινωνία, αναγνωρίζοντας τη σημασία και αναγκαιότητα του αθλητισμού, στηρίζει εμπράκτως τον ερασιτεχνικό αθλητισμό μέσω της στήριξης του στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα μας.

Γνωρίστε περισσότερα για τον Όμιλο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του στο www.helpe.gr , προκειμένου να δείτε όλες τις δράσεις του συλλόγου 

Η συνεργασία μας ξεκινάει και ευελπιστούμε πως θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, δίνοντας μας το κύρος και την δυναμική που πηγάζει από το Brandname του Ομίλου.