Τα συγχαρητήρια της Ασπίδας στην Ελευθερούπολη και οι ευχές για τη συνέχεια

 

Την πρώτη θέση στην Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων κατέκτησε η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΑΜΑΘ κερδίζοντας την Ασπίδα Ξάνθης στον τελικό της Καβάλας.

Η Ασπίδα μετά την σπουδαία πρόκριση των εφήβων της Ελευθερούπολης στην τελική φάση που θα γίνει στην Κρήτη, εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση:

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ συγχαίρει την εφηβική ομάδα και όλους τους ανθρώπους του Γ.Σ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ για την επάξια κατάκτηση της πρώτης θέσης και στη Β΄ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων και την συμμετοχή τους στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων ως μία από τις 6 καλύτερες ομάδες εφήβων στην Ελλάδα, εκπροσωπώντας και την ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Η σπουδαία αυτή επιτυχία αποδεικνύει την πολύ σοβαρή και συστηματική δουλειά που γίνεται από τη διοίκηση και τους προπονητές του Γ.Σ. Ελευθερούπουλης και αποκτά ιδιαίτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για μία μικρή επαρχιακή κωμόπολη, με μεγάλη όμως ιστορία στο μπάσκετ!
Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και στην τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί στη Χερσόνησο Κρήτης.
Το Δ.Σ. του
ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ