Γ’ Εθνική: Επιβεβαιώθηκε η πρώτη αποχώρηση από την ΑΕΔ αμέσως μετά τον υποβιβασμό

 

Είχε γίνει γνωστό πριν αρκετές εβδομάδες και είχε αναφερθεί και από το ThrakiSportS, αλλά επιβεβαιώθηκε λίγες μόλις ώρες μετά την λήξη του πρωταθλήματος και τον υποβιβασμό της ΑΕ Διδυμοτείχου.

Μετά από 35 χρόνια υπηρεσίας στον σύλλογο, ανακοίνωσε την αποχώρησή του αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος ο αντιπρόεδρος Παρασκευάς (Βούλης) Μπιλιαράκης, από τα σημαντικότερα μέλη της διοίκησης Τσουλκανάκη.

Ο ίδιος έγραψε για αυτό το αντίο που αφορά συνολικά το ποδόσφαιρο και όχι μόνο την ΑΕΔ: «Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν,φεύγοντας από το ποδόσφαιρο νιώθω πιο δυνατός και πιο γεμάτος χάρη με αυτά τα παιδιά που συνεργάστηκα στα τελευταία χρόνια και ειδικότερα με τα παιδιά της Δίοικησης Ν.Τσουλκανάκη.Τέλος φεύγοντας απο το ποδόσφαιρο μετα απο τριάντα πέντε χρόνια ελπίζω να ξεκουράσω μερικούς που κουράστηκαν να μας βλέπουν».

To δικό της “ευχαριστώ” εξέφρασε η ΑΕΔ, για την οποία πάντως το αντίο δεν δείχνει να είναι οριστικό: «Φίλε Βουλη, σε ευχαριστούμε για την πολυετή προσφορά σου από κάθε πόστο προς την ομαδα, ξέρουμε πως θα ανταποκριθείς σε κάθε κάλεσμα της ομάδας οποιαδήποτε στιγμή σε χρειαστεί όπως το έκανες 35 χρόνια! Εις το επανιδείν!».

Φωτογραφία του Βούλης Μπιλιακάκης.