LIVE η τελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής: Σκούταρι-Ορφέας, ΑΕΔ-Παραλίμνιο, Άβατο-Νέο Σιδηροχώρι και Προσκυνητές-Καρπερή

 

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη στους αγώνες της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με έμφαση φυσικά στους αγώνες των ομάδων της Θράκης και κυρίως στην μονομαχία Ορφέα Ξάνθης και ΑΕ Διδυμοτείχου που θα δώσουν τη μάχη της παραμονής για το ένα εισιτήριο που απομένει.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση και για τις επόμενες ώρες θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στα παιχνίδια της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Ωρα 13:35  Οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 αλλά ανοίγουμε αρκετές ώρες νωρίτερα το live για να μπορέσουμε να σας βάλουμε στο κλίμα αυτής της τελευταίας αγωνιστικής.

Ωρα 13:38  Το πρόγραμμα να έχει δυο παιχνίδια «τελικούς» από τους οποίο θα κριθεί το μοναδικό εισιτήριο της παραμονής που εκκρεμεί.

Ωρα 13:42  Ξεκινούμε από το Χρυσό Σερρών, εκεί όπου ο Ορφέας δίνει ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ιστορίας του απέναντι στην πολύ δυνατή Ελπίδα Σκουτάρεως.

Ωρα 13:45  Η ομάδα της Ξάνθης θέλει μόνο νίκη ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της για δεύτερη σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Ωρα 13:48  Διαφορετικά θα εύχεται «στραβοπάτημα» του Διδυμοτείχου στον Έβρο με τον πρωταθλητή αλλά με το μυαλό στα μπαραζ ανόδου Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ωρα 13:51  Αυτό είναι το άλλο σπουδαίο ματς. Η ΑΕΔ θέλει μόνο νίκη αφού ο Ορφέας ευνοείται σε ισοβαθμία με τους Εβρίτες, αφού εφερε 0-0 στον Έβρο και επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-0 στην Ξάνθη.

Ωρα 13:56  Η ομάδα της Ξάνθης με 29 βαθμούς, μετά την ισοπαλία στην Καβάλα που στην ουσία δεν του προσέφερε πολλά, αφού και με ήττα πάλι νίκη θα ήθελε απέναντι στους αδιάφορους αλλά έμπειρους Σερραίους που με 39 βαθμούς θέλουν για λόγους γοήτρου την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα ωστόσο είναι άγνωστο πως θα παρουσιαστούν.

Ωρα 13:59  Ο Ορφέας που αναχώρησε πριν 40 λεπτά από την Ξάνθη θα αγωνιστεί σχεδόν πλήρης με μοναδικό απόντα τον Μακράκη.

Ωρα 14:02  Εκτός έδρας ο Ορφέας έχει σε 10 αγώνες μία νίκη (αυτήν με τους Προσκυνητές), 5 ισοπαλίες και 4 ήττες με τέρματα 8-12 κατά.

Ωρα 14:04  Στον πρώτο γυρο επικρατησε ο Ορφέας ηττήθηκε με 0-1 στην Ξάνθη. 

Ωρα 14:09  Κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται η ΑΕ Διδυμοτείχου με 28 βαθμούς αλλά έχοντας πάρει 10 βαθμούς στα 4 τελευταία ματς, μετά και την νίκη ανασα επί του δυνατού Αετού Ορφανού, διεκδικεί πλέον με αξιώσεις την παραμονή της.

Ωρα 14:13  Δίνει πλέον νέο και τελευταίο τελικό με τον αδιάφορο κυπελλούχο ΕΠΣ Σερρών και πρωταθλητή της κατηγορίας Απόλλωνα Παραλιμνίου (48 βαθμοί).

Ωρα 14:15  Αν δεν νικήσει η ΑΕΔ το Παραλίμνιο, υποβιβάζεται. Αν νικήσει, θέλει «στραβοπάτημα» του Ορφέα με το «ξαδερφακι» Σκούταρι που φορά τα ίδια χρώματα, φανέλες και έχει σημα το τριφύλλι.

Ωρα 14:18  Αν καταφέρει να φτάσει στους 31 βαθμούς θα ελπίζει στην σωτηρία αλλά και πάλι δεν εξαρτάται μόνο από το δικό της αποτέλεσμα.

Ωρα 14:20  Θα δώσουμε έμφαση σε αυτά τα δύο παιχνίδια, αλλά φυσικά δεν είναι τα μόνα που διεξάγονται στη σημερινή τελευταία αγωνιστική.

Ωρα 14:25 Συνοπτικά το πρόγραμμα της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής: ΑΕ Διδυμοτείχου – Απόλλων Παραλιμνίου, Αετός Ορφανού – Νέστος Χρυσούπολης, Άρης Αβάτου – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Δόξα Προσκυνητών – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής, Ελπίς Σκουτάρεως – Ορφέας Ξάνθης και Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – ΑΟ Καβάλα.

Ώρα 14:35  Θυμίζουμε ότι μεγάλος χορηγός των φετινών μεταδόσεων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι η Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 14:40  Χορηγός της μετάδοσης από το Διδυμότειχο η KPRS Photography του Σωτήρη Κηπουρού, που συνδυάζει την τέχνη με την έμπνευση και την δημιουργικότητα. Ειδικεύεται σε  γάμους και βαφτίσεις σε όλον τον Έβρο (αλλά και σε όλη την Ελλάδα) και αποτελεί την ιδανική επιλογή, για να κρατήσετε για πάντα αυτές τις στιγμές. Μπορείτε να δείτε δείγμα με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο instagram με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:44  Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης του Διδυμοτείχου, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 14:48  Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 14:52  Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:56 Χορηγός των μεταδόσεων της Γ’ Εθνικής από την Ξάνθη είναι και το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:59  Πολύτιμη η συμβολή στην μετάδοση της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 15:04  Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 15:09 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 15:13  Χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι και η εταιρεία Μιχάλης Καβούκης και ΣΙΑ ΕΕ που ιδρύθηκε το 1970 και εδρεύει στο 6ο χιλιόμετρο Καβάλας – Ξάνθης. Η Kavoukis Tires and Tools ειδικεύεται στην εμπορία μηχανημάτων κήπου και αγροκτήματος, βιομηχανικά εργαλεία χειρός και ηλεκτρικών εργαλείων για το σπίτι, εξαρτημάτων, αξεσουάρ και κάθε λογής ανταλλακτικών. Πλέον με το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να κάνετε ασφαλείς συναλλαγές πληρώνοντας και ως σε έξι άτοκες δόσεις και με δωρεάν τη μεταφορά στον χώρο σας σε επιλεγμένα προϊόντα. Περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 15:15 Τέλος, χορηγός όλων των φετινών μεταδόσεων της Γ’ Εθνικής το e-shop Footbal  Pro όπου μπορείτε να αναζητήσετε την επίσημη μπάλα της Γ’ Εθνικής και εμφανίσεις ομάδων.

Ώρα 15:20 Στο Χρυσό εχουμε εντεκάδες. Η εντεκάδα του Ορφέα Ξάνθης Ρούφος, Γ. Καραγκιόζης, Κατρανίτσας, Τορομανίδης, Μαλαδένης, Μαυρόπουλος, Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης, Πασχαλάκης, Τζαμπάζ,  Χαλήλ Ιμπράμ

Ώρα 15:22 Στον πάγκο ο Χατζημεστής κρατησε τους Τσιλιγγίρη, Χατζηπαππάς, Ιμέρ. Κιούρτ, Ζιγκολάρι, Β. Καραγκίοζης και Μουμίνογλου.

Ώρα 15:24 Η Ελπίδα ξεκινά τον νεαρό Γιαννακίδη, Γεωργιάδη, Σαϊνατούδης, Νικολαίδης, Αγγελίδης, Παπαβασιλείου, Παναγιωτίδης, Κεχαγιάς, Γεράκης, Στεφανίδης και Ζιγκερίδης.

Ώρα 15:26 Στον πάγκο δεν βρίσκεται ο Κώστας Καπετάνος με τον πρωην προπονητη του Σουφλίου Μπάμπη Χρυσοστομίδη να κρατά δίπλα τους Καστανιώτη, Κασμερίδη, Ταχματζίδη, Ρίζο, Αντωνογλούδη, Γρατζάκη και Σιδηρόπουλο.

 Ωρα 15:29 Έχουμε εντεκάδα και από Διδυμότειχο. Ο Τελκίνσκι ξεκινά με τους Κ. Συριτουδη, Θάνο, Καζαλα, Χριστεφ, Πετροπουλο, Πατιαλιακα, Σιμιτσακη, Εμρε, Καπετανιδη,  Σουλειμανογλου και Γιαννοπουλο.

Ωρα 15:32 Στο πάγκο βρίσκονται οι Παπουδης, Ζαφειροπουλος, Νικολαιδης, Αγγ. Συριτούδης, Φουτσιτζουδης και  Σαμουριδης.

Ώρα 15:35 Η εντεκάδα του πρωταθλητή Παραλιμνίου: Γουναρίδης, Λιάρας, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Δεντσας, Μασούρας, Μεταλλίδης, Κουλτσιάκης, Ναλμπάντης, Τσομαχασβίλι

Ωρα 15:45  Θυμίζουμε συνοπτικά το πρόγραμμα της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής, με έμφαση από εμάς στα ματς σε Χρυσό και Έβρο: ΑΕ Διδυμοτείχου – Απόλλων Παραλιμνίου, Αετός Ορφανού – Νέστος Χρυσούπολης, Άρης Αβάτου – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Δόξα Προσκυνητών – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής, Ελπίς Σκουτάρεως – Ορφέας Ξάνθης και Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – ΑΟ Καβάλα.

Ώρα 16:01 Έναρξη αγωνα στο Διδυμότειχο και στα άλλα παιχνίδια πλην Χρυσού.

Ώρα 16:03 Γκολ για το Διδυμότειχο. Με το καλήμερα η ΑΕΔ πετυχάινει το σκοπός της και ανοίγει το σκορ με σουταρα Σιμιτσακη στο γαμα του Γουναρίδη. ΑΕ Διδυμοτείχου- Απόλλων Παραλιμνίου 1-0

Ώρα 16:04  Εναρξη στο Χρυσό Σερρών με καθυστερηση.

Ωρα 16:07 Γκολ και για τον Ορφέα σχεδόν με την σέντρα. Πολύ καλή σεντρα του Χαλήλ Ιμπράμ ο Πασχαλακης πετπαχτηκε και νίκησε τον νεαρό Γιαννακίδη. Ελπίδα Σκουτάρεως-Ορφέας Ξάνθης 0-1.

Ώρα 16:10 Γκολ στην Κομοτηνή. Οι Προσκυνητες με τον Μόσχο ανοίγουν το σκορ με όμορφο σουτ.Νωρίτερα είχαν και δοκαρι με τον Τρίχα.  Δόξα Προσκυνητών-Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 1-0

Ώρα 16:14 Στις Σέρρες, νέα φαση ευκαιρία για τον Ορφέα με τον Χαλίλ Ιμπράμ, διώχνει με τον 17χρονο Γιαννακιδη να κρατα το 0-1.

Ώρα 16:27 Γκολ στην Κομοτηνή! Ο Παγώνης με εκπληκτικόσουτ από τα 40 μέτρα κανει το 2-0 απεναντι σε μια ομαδα που είναι με 11 πάικτες στην Κομοτηνή. Δόξα Προσκυνητών-Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 2-0

Ώρα 16:30 Με τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα σε Σέρρες και Έβρο έχουμε Ορφέας Ξάνθης 32 βαθμοί και ΑΕ Διδυμοτείχου 31 βαθμοί. Υποβιβάζεται η ΑΕΔ.

Ώρα 16:32 Γκολ στην Ξάνθη. Ανοιγει το σκορ στην Φελώνη το Ν. Σιδηροχώρι με τον Στοίνοβιτς να σκοραρει και πάλι. Άρης Αβάτου – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 0-1

 Ώρα 16:35 Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα: ΑΕ Διδυμοτείχου – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0, Αετός Ορφανού – Νέστος Χρυσούπολης 0-0, Άρης Αβάτου – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 0-1, Δόξα Προσκυνητών – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 2-0, Ελπίς Σκουτάρεως – Ορφέας Ξάνθης 0-1 και Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – ΑΟ Καβάλα 0-1
Ώρα 16:39 Στις Σέρρες ακυρωθεν γκολ αλα ΠΑΟΚ -ΑΕΚ για το Σκούταρι που διαμαρτύρεται εντονα.  Μετά από κόρνερ η μπάλα απομακρυνθηκε, κατέληξε στον Γεωργιαδη που από το ύψος περιοχής εκανε σουτ η μπλα κατέληξε στα δίχτυα, όμως ενας παίκτης που ήταν οφσάιντ παρεμπόδισε τον Ρούφο και ο επόπτης το ακύρωσε. Δύσκολη φαση.

Ώρα 16:41 Νέα φαση στις Σερρες για το Σκουταρι αλλα το σουτ του Γεωργιάδη από σέντρα του Κεχαγιά δεν ενοχλέι τον Ρούφο.

Ώρα 16:46 Γκολ στην Κομοτηνή. Μειώνει η Καρπερή με τον Γκλαβίνη. Δόξα Προσκυνητών-Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 2-1

Ώρα 16:47 Λήξη πρώτου μέρους στο Διδυμότειχο. Παρα το προβάδισμα στο σκορ όλοι έχουν το μυαλό και στο Χρυσό Σερρών. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΕ Διδυμοτείχου- Απόλλων Παραλιμνίου 1-0

Ωρα 16:49  Λήξη πρώτου μέρους στην Ξάνθη. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Άρης Αβάτου – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 0-1.

Ώρα 16:50 Λήξη πρώτου ημιχρόνου στην Κομοτηνή.  Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Δόξα Προσκυνητών – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 2-1.

Ώρα 16: 53 Λήξη πρωτου μερους στο Χρυσό Σερρών. Ο Πασχαλάκης με το γκολ του κρατα τον Ορφέα μέχρι στιγμής στην Γ’ Εθνική. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ελπίδα Σκουτάρεως-Ορφέας Ξάνθης 0-1.

Ώρα 16:55  Στο σημείο αυτό θυμίζουμε ότι χορηγοί της σημερινής μετάδοσης από την πόλη της Ξάνθης είναι το Sports Cafe «La Bombonera» που βρίσκεται στην Βασιλίσσης Σοφίας 8, όπως επίσης και το ζαχαροπλαστείο Fresh Co του Μπάμπη Χατζημεστή, αλλά και η βιομηχανία παραγωγής αθλητικών ειδών Figli.

Ώρα 16:57 Ακόμα από την πόλη της Κομοτηνής, πολύτιμη βοήθεια μας προσφέρουν οι επιχειρήσεις Γεωργικών Εφοδίων Λιάγκη που βρίσκονται στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη 87 και το Coffee Lab, η αγαπημένη συνήθεια όλων των φίλων του καφέ.

Ώρα 16:59 Ακόμα από την πόλη του Διδυμοτείχου χορηγοί της σημερινής μετάδοσης είναι το φωτογραφείο KPRS Photography και το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη

Ώρα 17:02 Τα αποτελέσματα στο πρωτο ημίχρονο: ΑΕ Διδυμοτείχου – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0, Αετός Ορφανού – Νέστος Χρυσούπολης 0-0, Άρης Αβάτου – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 0-1, Δόξα Προσκυνητών – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 2-1, Ελπίς Σκουτάρεως – Ορφέας Ξάνθης 0-1 και Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – ΑΟ Καβάλα 0-2

Ώρα 17:04 Έναρξη στον αγώνα των Προσκυνητών.

Ώρα 17:08 Έναρξη σε Διδυμότειχο και Χρυσό Σερρών.

Ώρα 17:12 Όσο προλαβαίνουμε, μην ξεχνάμε αναφορικά με τους χορηγούς μας και το e-shop Footbal Pro για την επίσημη μπάλα της Γ’ Εθνικής και εμφανίσεις ομάδων, το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» και την εταιρεία  Kavoukis Tires and Tools που επίσης διαθέτει e-shop.

Ώρα 17:16 Θυμίζουμε τέλος ότι μεγάλος χορηγός των φετινών μεταδόσεων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι η Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 17:18 Στις Σέρρες μπήκαν καλά οι γηπεδούχοι που απειλούν με τον Παναγιωτιδη αλλα ο Ρουφος μπλοκάρει την κεφαλιά του.

Ώρα 17:21 Στις Σέρρες πρώτη αλλαγή για Ορφέα με τον Τορομανίδη να δίνει την θέση του στον Ιμερ Χιντ.

Ώρα 17:25 Καλό το Παραλίμνιο στο β΄μερος που αν και αγωνίζεται με αλλαγές είναι απειλητική απέναντι σε μια ΑΕΔ που κρατά την αμυνα , αν και τα νεα δεν είναι καλά από τις Σερρες. Μια αλλαγη για την ΑΕΔ ο Θέμης Νικολαίδης πήρε την θεση του σκορερ Σιμτσακη.

Ώρα 17:32 Στις Σερρες βρισκόμαστε στο 70′ της αναμέτρησης με τον Ορφέα να θέλει 20 λεπτα συν καθυστερησεις για να κρατ΄ξσει το χρυσό 0-1 και την παραμονή.

Ώρα 17:34 Στις Σέρρες ο Ξαντινίδης σουταρει από καλή θέση από τα δεξιά αλλά η μπάλα περνά αουτ, με τον εμεπιρο επιθετικο κατοπιν να δίνει την  θέση του στον Βασίλη Καραγκίοζη μεσα σε φωνές από την κερκίδα των Ξανθιωτων που φωνάζουν ….  “Ορφεάρα βάλε κι αλλο γκολ κι αλλο γκόλ κι άλλο γκόοοοολ”.

Ώρα 17:39 Γκολ στην Ξάνθη για το Ν. Σιδηροχώρι που κάνει το 0-2 και σπάει το “αβατο”  του Άρη που ηταν η μοναδική αηττητη ομάδα εντός εδρας της κατηγορίας. Σκορερ ο Ανυφαντάκης. Άρης Αβάτου – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 0-2

Ώρα 17:40 Στο Διδυμότειχο δεν έχει αλλάξει κάτι όπως και σε Φελώνη και Κομοτηνή.

Ώρα 17:42 Μεγάλη ευκαιρία για το Σκούταρι που πιέζει όταν το δυνατό σουτ του Παπαβασιλείου εξω από την περιοχή, αναγκάζει τον Ρούφο να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ και να κρατήσει το χρυσό 0-1. Δέκα λεπτα ακόμα με τις καθυστερήσεις. Αγωνία και σε Διδυμότειχο για την εξέλιξη του αγώνα αυτού.

Ώρα 17:49 Γκολ στην Κομοτηνή για τους Προσκυνητές με τον Κελεσίδη με την λήξη της αναμέτρησης. Τελικό αποτέλεσμα  Δόξα Προσκυνητών-Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 3-1.

Ώρα 17:53 Παίζουμε καθυστερήσεις στις Σερρες και ο Ορφέα κρατα το 0-1. Πεντα τα λεπτα των καθυστερήσεων, όπως ανέφερε ο διαιτητής. Αλλαγή τακτικής ο Χαληλ Ιμπραμ εξω -ο Χατζηπαππάς μεσα.

Ώρα 17:54 Λήξη στο Διδυμότειχο που περιμένουν με αγωνια τι γίνεται στον αγώνα του Ορφέα. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕ Διδυμοτείχου – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0

Ώρα 17:57 Λήξη στην Φελώνη όπου με το παρθενικό τέρμα του Αλεξακούδη η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου εκλεισε με το καλυτερο τρόποτην σεζόν. Τελικό αποτέλεσμα Άρης Αβάτου – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 0-3

Ώρα 17:59 Λήξη στο Χρυσό Σερρών.Ο Ορφεας επικράτησε και θα είναι και του χρόνου για τρίτη  σεζόν στην Γ’ Εθνική με το χρυσό γκολ του Πασχαλακη. Τελικό αποτέλεσμα Ελπίδα Σκουτάρεως – Ορφέας Ξάνθης 0-1 

Ώρα 18:03  Ο Ορφέας Ξάνθης σώθηκε, όπως είχε σωθεί και ο Άρης Αβάτου. Η ΑΕ Διδυμοτείχου υποβιβάζεται, όπως είχαν υποβιβαστεί οι Δόξα προσκυνητών και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που νίκησαν σήμερα.

Ωρα 18:08  Δείτε συνοπτικά τα αποτελέσματα και την τελική βαθμολογία του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής με ένα κλικ ΕΔΩ

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας, ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας που ήταν κοντά μας όλη τη χρονιά. Σε λίγο αναλυτικά ρεπορτάζ από όλους τους αγώνες…

 width=