Γ’ Εθνική: Με τριάρα επί της Καρπερής αποχαιρέτησε το διετές ταξίδι στην κατηγορία η Δόξα Προσκυνητών

 

Με νίκη ολοκλήρωσε την πορεία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η Δόξα Προσκυνητών, αφού επικράτησε με 3-1 της Καρπερής και αποχαιρέτησε με το κεφάλι ψηλά τα εθνικά πρωταθλήματα.

Στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης ο Μόσχος άνοιξε το σκορ για την Δόξα στο 7ο μόλις λεπτό με σουτ και στο 20′ ο Παγώνης μ΄ένα όμορφο σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 45′ χάρη σε κεφαλιά του Γκλαβίνη, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ενώ στο δεύτερο μέρος φτάσαμε στο 90′ ώστε ο Κελεσίδης με ατομική προσπάθεια σημείωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσοπουλίδης της ΕΠΣ Ξάνθης με βοηθούς τους Εμίν Κεχαγιά και Κίτσο. Πλέον η Δόξα Προσκυνητών στρέφει το ενδιαφέρον της στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Πατούλιας (67′ Πότσης), Μόσχος, Καραγιαννίδης, Κελεσίδης, Τρίχας, Κρεμμύδας (85′ Δραγανίδης), Χακάν, Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Παγώνης.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΠΕΡΗΣ: Κασίμης, Παπανικολάου, Νέδος, Ζάντσιος, Μάνος, Τουνουσίδης, Νικολίτσας, Μπιντσης, Γκλαβίνης, Κούτλας, Μαυρουδής.