Super League: Ματσάρα με πέντε γκολ αλλά… ήττα στα Πηγάδια για την Κ20 της Ξάνθης από τον ΠΑΣ

 

Οι Νέοι του ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχαν σπουδαία νίκη στις εγκαταστάσεις των Πηγαδίων επικρατώντας της αντίστοιχης ομάδας της Ξάνθης με 3-2 σε αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Super League.

Το παιχνίδι κρίθηκε στις καθυστερήσεις. Ο ΠΑΣ Γιάννινα που είχε προηγηθεί με 0-1 από το γκολ του Γώγου (19′), με τον σκόρερ του ισοφάρισε για τους γηπεδούχους καθώς σημείωσε αυτογκόλ με κεφαλιά στο 57′.

Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη πήραν το προβάδισμα με 2-1 από το γκολ του Αγγελακόπουλου στο 62′ αλλά στο 90+2′ και στο 90+3′ με τον Καραμποΐκη και τον Πηλιο οι φιλοξενούμενοι έκαναν το τελικό 2-3, φτάνοντας στην επιτυχία.

Ο αγώνας όπως μαρτυρά και το αποτέλεσμά του ήταν συγκλονιστικός, αλλά η Ξάνθη μένει στους 36 βαθμούς και στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, λίγες στροφές πριν το τέλος. Αντιθέτως ο ΠΑΣ ανέβηκε στους 23.

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Προδρομίτης): Ζουρνατζίδης, Χασάνογλου, Λεωντσάκος, Γιανναράκης, Αγγελόπουλος, Πεταλωτής, Ιωάννου (74′ Πατσιώρας), Σουλεϊμάν (89′ Τενεκές Κ.), Τσάπαρης, Σαμπανίδης, Δημητρίου (53′ Καλογιάννης).