Α2 Γυναικών: Στην Δράμα το Σαββατοκύριακο η Νίκη Αλεξανδρούπολης για τα μπαράζ ανόδου

 

Μπορεί η έμφαση να έχει πέσει στο φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ όπου μετέχει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αλλά και στο φάιναλ φορ της Α2 Ανδρών που θα φιλοξενηθεί στην Αλεξανδρούπολη για την ανάδειξη μιας ομάδας που θα ανέλθει στη Volley League, ωστόσο οι θρακιώτες φίλοι του βόλεϊ έχουν και άλλο σημαντικό ραντεβού αυτό το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, όπως στην Αλεξανδρούπολη θα διεξαχθούν τα μπαράζ ανόδου με τη συμμετοχή από ΑΕ Κομοτηνής και Άθλο Ορεστιάδας, έτσι και στην Δράμα θα διεξαχθεί το αντίστοιχο τουρνουά με τα μπαράζ ανόδου του Βορείου Ομίλου της Α2 Γυναικών, στα οποία θα λάβει μέρος και η Νίκη Αλεξανδρούπολης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Κραχτίδης». Το μόνο αρνητικό είναι ότι η άνοδος δεν είναι στην Volley League τον γυναικών κατευθείαν αλλά στην Pre League, την κατηγορία που θεσπίστηκε ανάμεσα στην Α1 και την Α2 (και η οποία δεν θεσπίστηκε και στους άνδρες γιατί δεν δηλώθηκαν οι ομάδες).

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι είχε την ευκαιρία η Νίκη Αλεξανδρούπολης να ανέλθει στην Pre League αλλά αρνήθηκε την ευκαιρία, καθώς δεν είχε προϋπολογισμένο μπάτζετ για μετακινήσεις σε όλη την Ελλάδα. Φέτος διεκδικεί σε πρώτη φάση τη συμμετοχή στον τελικό και ακολούθως αν καταφέρει να προκριθεί σε αυτόν την άνοδο, έχοντας ως αντιπάλους τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα:

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ 

Σάββατο 31/3, Ωρα 18.00: Νίκη Αλεξανδρούπολης – Σταυρούπολη
Σάββατο 31/3, Ωρα 20.00: ΠΑΟΚ – Ναύαρχος Βότσης

Κυριακή 1/4, Ωρα 16.00: Μικρός τελικός (ηττημένοι αγώνων Σαββάτου)
Κυριακή 1/4, Ωρα 18.00: Τελικός ανόδου (νικητές αγώνων Σαββάτου)