Volley League: Ήττα Παμβοχαϊκού από τα… σερβίς του Ανδρεάδη πριν τον ημιτελικό με τον Εθνικό

 

Προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του πρωταθλήματος απέκτησε ο Ολυμπιακός των Εβριτών κόντρα στον Παμβοχαϊκό των επίσης Εβριτών αφού επικράτησε με 3-0 σετ.

Στο κλειστό του Ρέντη ο Φερνάντο Μουνιόθ ξεκούρασε τους Οϊβάνεν και Πετρέα. Ξεκίνησε βασικούς τους Ανδρεάδη και Ζουπάνη, ωστόσο χρειάστηκαν μόλις 65 λεπτά για να φθάσουν στη νίκη.  Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζοντας τις καλές τους εμφανίσεις έφθασαν εύκολα στο 3-0.

Ο Παμβοχαϊκός ήταν ανταγωνιστικός στα πρώτα δύο σετ, ωστόσο μετά από το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ, ο Ανδρέας Ανδρεάδης έδωσε λύσεις από τη θέση του σερβίς. Από τους πρωταγωνιστές ήταν και ο Αλεξίεφ που τελείωσε το ματς σχεδόν αλάνθαστος έχοντας 10 πόντους. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Νίκος Ζουπάνης με 12 πόντους. Ενώ από πλευρά Παμβοχαϊκού Γκλάντστοουν και Παλέντζας είχαν από 8 ενώ Ρότσα και Ολιβέϊρα είχαν από 7 πόντους.

Από την πλευρα του Ολυμπιακού χρησιμοποιήθηκαν πέρα από τον Ανδρεάδη που είχε 5 πόντους 5 (4/9 επ., 1 άσσος) ο Παρασκευάς Τσέλιος 1 (1/2 επ.) και ο λιμπερο Άκης Δαρίδης. Για τον Παμβοχαϊκό του Κώστα Δεληκώστα ο Παλέντζας όπως προαναφέρθηκε είχε 8 πόντους (8/27 επ.) και ο Ανέστης Δαλακούρας 2 (2/9 επ., 50% υπ., 36% αρ.) ενώ βασικό και μοναδικό λίμπερο αγωνίστηκε ο Δημήτρης Γκάρας (71% υπ., 57% αρ.).

Ο Εβρίτης προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας είπε για την ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ και για το φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ που γίνεται την Παρασκευή στη Σύρο: «Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μας στα δύο πρώτα σετ. Και στα δύο προηγηθήκαμε στα δεύτερα τεχνικά τάιμ άουτ αλλά σε δύο περιστροφές κάναμε όλα τα λάθη μαζεμένα και ο Ολυμπιακός δεν συγχωρεί. Στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ. Θέλουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση και σαν πρώτο βήμα να περάσουμε στον τελικό και φυσικά σε έναν αγώνα να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Δυστυχώς μετά το Λιγκ Καπ πρέπει να περιμένουμε 15 ημέρες για να παίξουμε τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό λόγω του Πάσχα και των τελικών του Τσάλεντζ Καπ που συμμετέχει ο Ολυμπιακός».