«Κρεμάει παπούτσια» και επιθυμεί να συμβεί με την ένατη κούπα του ο μετρ των τελικών Νίκος Τρίχας

 

Όπως είχε προαναγγείλει σχεδόν από την αρχή της χρονιάς, η τρέχουσα σεζόν είναι η τελευταία που διανύει ο Νίκος Τρίχας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, αφού από το καλοκαίρι θα εστιάσει σχεδόν αποκλειστικά στις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Ο χρόνος που πέρασε δεν στάθηκε ικανός για να μπορέσει κάποιος να τον μεταπείσει και έτσι στην συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, ο αρχηγός της Δόξας Προσκυνητών έκλεψε την παράσταση με την συγκινησιακά φορτισμένη ανακοίνωσή του ότι αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του.

Βέβαια, τυπικά απομένει άλλη μια αγωνιστική στη Γ’ Εθνική ενώ αν κατακτήσουν οι Προσκυνητές το τρόπαιο, θα έχουν υποχρεώσεις στη συνέχεια και για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, ωστόσο φαίνεται ότι ο Τρίχας θέλει να κρατήσει τις καλές στιγμές και να αποχωρήσει με την συμμετοχή σε έναν τελικό, κάτι που από μόνο του είναι σημαντικό.

Άλλωστε στην καριέρα του ο Τρίχας αποδείχθηκε μετρ των τελικών. Άλλωστε αυτός θα είναι ο δέκατος στην καριέρα του, στην διάρκεια της οποίας πέρα από τα ΤΕΠ Ξάνθης και Πανθρακικού και φυσικά τις τελευταίες του ομάδες Δόξα Προσκυνητών, ΠΑΟΚ Κοσμίου και Ελπίδα Σαπών, πέρασε και από Έβρο Σουφλίου, Δόξα Δράμας, ακόμα και την Λαμία  στη Β’ Εθνική. Και η αλήθεια είναι ότι από τόσους τελικούς μετρά μόλις μια απώλεια…