ΕΠΣ Έβρου: Η πορεία του Ορέστη Ορεστιάδας και της Θράκης Φερών προς τον τελικό του Κυπέλλου

 

Ο Ορέστης Ορεστιάδας και η Θράκη Φερών κονταροχτυπιούνται αύριο στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου για την κατάκτηση του τροπαίου και μπορούμε να θυμηθούμε ποια εμπόδια χρειάστηκε να ξεπεράσουν για να φτάσουν εδώ.

Η ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας χρειάστηκε να παίξει 3 παιχνίδια και να αποκλείσει ισάριθμους αντιπάλους για να καταφέρει να φτάσει στον μεγάλο τελικού του φετινού Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Συγκεκριμένα πρώτος αντίπαλος στο «διάβα» του Ορέστη ήταν ο Άρδας Καστανέων, τον οποίο και απέκλεισε νικώντας τον με 1-0, για να έρθει στη συνέχεια ο Ακρίτας Νέας Βύσσας επί του οποίου επικράτησε πιο εύκολα με 3-0. Τελευταίο «εμπόδιο» η ομάδα Γ’ Εθνικής του Νομού, η ΑΕΔ, την οποία και νίκησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Βούλγαρου Ζότεφ.

Από τη άλλη η Θράκη Φερών χρειάστηκε να ξεπεράσει τα εμπόδια τεσσάρων αντιπάλων της για να φτάσει αύριο να αντιμετωπίσει τον Ορέστη Ορεστιάδας. Πρώτος αντίπαλος ο δυνατός Έβρος Σουφλίου, τον οποίο απέκλεισε με σκορ 2-1, για να ακολουθήσει με το ίδιο σκορ η περσινή φιναλίστ, η Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς.

Στη συνέχεια στο δρόμο των Φερών βρέθηκε ο Ποντιακός, που την ζόρισε αρκετά, αφού η Θράκη χρειάστηκε τη παράταση για να τον αποκλείσει με το οριακό 1-0, και να έρθει πριν τον μεγάλο τελικό η ΠΑΕ Νίψας που οι φιναλίστ απέκλεισαν νικώντας την με 4-1.