Super League: Παντελίδης «2020» κι επίσημα στον Αστέρα Τρίπολης

 

Νέο διετές συμβόλαιο με τον Σάββα Παντελίδη υπέγραψε ο Αστέρας Τρίπολης, με τον άλλοτε κόουτς του Πανθρακικού να παραμένει κάτοικος Τρίπολης για μία ακόμη διετία.

Η συμφωνία είχε γίνει γνωστή από το προηγούμενο διάστημα, πλέον όμως είναι κι επίσημη, με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Παντελίδη ως το 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«H ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Σάββα Παντελίδη, μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτέλεσε προϊόν της άριστης συνεργασίας και της αμοιβαίας εκτίμησης μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο προπονητής της ομάδας μας, συμφώνησε και θα παραμείνει στο σύλλογο για να συνεχίσει το έργο του, για ακόμη δύο χρόνια».

Μάλιστα ο Σάββας Παντελίδης προχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι στην Τρίπολη μέχρι και σήμερα που φτάσαμε στην επέκταση της συνεργασίας μας. Στο διάστημα αυτό πετύχαμε αρκετά και τώρα έχουμε χρόνο να πετύχουμε ακόμη περισσότερα, καθώς υπάρχει μια καλή βάση από τη φετινή χρονιά. Στόχος μου είναι να εξελίξουμε την ομάδα και τον τρόπο παιχνιδιού μας όσο καλύτερα γίνεται…»