Εθνική Ελπίδων: Άνετη επικράτηση και άμεσος στόχος η διατήρηση της πρώτης θέσης

 

Η Εθνική Ελπίδων χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία στο παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο επικράτησε με 4-0 για τα προκριματικά του Euro U21. Από ένα γκολ πέτυχαν οι Βέργος και Τσιμίκας ενώ δύο γκολ πέτυχε ο Ανδρούτσος.

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη σκόραρε τέσσερις φορές. Επίσης είχε δύο δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ.

Το σκορ άνοιξε στο 37′ ο Βέργος μετά από ασίστ του Γαλανόπουλου ενώ στο 45′ ο Ανδρούτσος έκανε το 2-0 παίρνοντας το ριμπάουντ μετά την επέμβαση του Μπενεντετίνι. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0 στο 53′ (ασίστ ο Βέργος) και στο 56′ ο Τσιμίκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Στο 14′ ο Μαυροπάνος είχε δοκάρι όπως και ο Δεληγιαννίδης στο 44′.

Ο Βασίλης Φασίδης της Ξάνθης αγωνίστηκε για 32 λεπτά περνώντας ως αλλαγή στη θέση του Χατζηγιοβάνη στο 61′.

Την Τρίτη 27/3 (16:00), η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Τσεχία στην Ξάνθη με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην πρώτη θέση του ομίλου της.

ΕΛΛΑΔΑ (Αντώνης Νικοπολίδης): Κότσαρης, Δεληγιαννίδης, Νικολάου (46′ Χατζηδιάκος), Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος (69′ Κωτσόπουλος), Μανθάτης, Χατζηγιοβάνης (61′ Φασίδης), Ανδρούτσος, Βέργος.

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ (Φαμπρίτσιο Κονσταντίνι): Μπενεντιτίνι, Γκραντόνι, Βαλεντίνι, Σενσόνι, Ταμανίνι (56′ Μπατιστίνι), Γκασπερόνι (76′ Πανκότι), Ντ’ Αντάριο, Μουλαρόνι, Μπεράρντι (80′ Τζαφεράνι), Λουναντέι, Τομασίνι.