Δεν είναι ψέμα! Πρωταπριλιά στην Ορεστιάδα ο Ζαγοράκης και οι φίλοι του για το φιλανθρωπικό φιλικό με Ορέστη

 

Επισημοποιήθηκε ότι το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Εθνική Ομάδα του 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας βρισκόταν στα σκαριά, για να διεξαχθεί στην Ορεστιάδα.

Όπως είχε αναφέρει πριν ενάμισι μήνα το ThrakiSportS, αντίπαλος της ομάδας θα είναι αυτή των Παλαιμάχων του Ορέστη. Ωστόσο η τελευταία εξέλιξη θέλει η μορφή της ομάδας τελικά να είναι αυτή των Φίλων Ζαγοράκη, που είχε εμφανιστεί και πριν ένα χρόνο στο ΔΑΚ Κομοτηνής για φιλικό με τους παλαιμάχους του Πανθρακικού.

Ο αγώνας ανάμεσα στους Φίλους Ζαγοράκη και τους Παλαιμάχους του Ορέστη Ορεστιάδας ορίστηκε να διεξαχθεί την μεθεπόμενη Κυριακή, ανήμερα Πρωταπριλιά, που θα είναι και Κυριακή των Βαΐων με ώρα έναρξης στις 16:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας. Ο σκοπός της διεξαγωγής του είναι φιλανθρωπικός καθώς τα έσοδα θα πάνε στα ειδικά σχολεία της περιοχής, με την είσοδο να ορίζεται στο συμβολικό ποσό των δύο ευρώ.

Ήδη μάλιστα κυκλοφόρησε και η αφίσα του αγώνα, όπου κανείς μπορεί να διαβάσει ότι με την ομάδα του Ζαγοράκη θα αγωνιστούν οι Μαλιούφας Κ., Δερμιτζάκης Π.,  Καρατζιοβαλης Δ., Κάκογλου Κ., Κυριακίδης Χ., Κωνσταντινίδης Γ., Δημητριάδης Γ., Αλεξανδρίδης Κ., Αργυρίου Χ., Ιορδανίδης Μ., Θεοδωρίδης Γ., Θωμαΐδης Ι., Μπορμπόκης Στ.,  Τανταλίδης Λ., Παπακώστας Β., Μήττας Ι., Φουργκατσιώτης Γ., Ηλιάδης Η., Ορφανίδης Στ., Ορφανίδης Ε. και Καρύδης Δ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεδομένου του γεγονότος ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ευρωβουλευτής και η φιλανθρωπική αναμέτρηση θα γίνει με τον Ορέστη, στην οικογένεια του οποίου ανήκει ο κρατούμενος στην Τουρκία λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης, γίνεται αντιληπτό ότι το συγκεκριμένο φιλικό μπορεί να λάβει και άλλες διαστάσεις αν μέχρι τότε δεν έχουν απελευθερωθεί οι δύο Έλληνες αξιωματικοί, δεδομένης και της απόφασης των Παλαιμάχων του Ορέστη να αποσύρουν την συμμετοχή τους από το Βαλκανικό Κύπελλο Παλαιμάχων στο οποίο συμμετέχουν καιν τουρκικές ομάδες, μέχρις ότου να απελευθερωθούν τα δύο παλικάρια.