Super League: Οι 5+1 διεθνείς της Ξάνθης που ενσωματώθηκαν με τα Εθνικά συγκροτήματά τους

 

Πέντε παίκτες συν τον προπονητή Μίλαν Ράσταβατς είναι αυτοί που απουσιάζουν τις προσεχείς μέρες από την ομάδα της Ξάνθης, έχοντας ενσωματωθεί στα Εθνικά συγκροτήματά τους.

Συγκεκριμένα στην Εθνική ομάδα Ελπίδων κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης Βασίλης Φασίδης για τους αγώνες με το Σαν Μαρίνο (22/3, 17:00) και την Τσεχία (27/3, 16:00) που θα γίνουν στο Ξάνθη Arena, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ακόμα στην Εθνική ομάδα Παίδων κλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της Ξάνθης, Γιάννης Φάκης και Κώστας Θυμιάνης ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής μας ομάδας στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2018, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει κληρωθεί στον 8ο όμιλο, με αντιπάλους τη Γερμανία, τη Σκωτία και τη Νορβηγία και οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Πάτρα 18-27/03/2018.

Παράλληλα στην Εθνική ομάδα Νέαν κλήθηκε να συμμετάσχει ο νεαρός μεσοαμυντικός της Ξάνθης, Δημήτρης Μελιόπουλος, για τους αγώνες με Ιταλία, Τσεχία και Πολωνία στα πλαίσια του τρίτου προκριματικού ομίλου στα πλαίσια της Elite Round του Euro U19 που θα πραγματοποιηθούν 21-27/03/2018 στην Ιταλία.

Τέλος με την Εθνική Ανδρών της Σερβίας έχει ενσωματωθεί και ο κόουτς του ΑΟΞ, Μίλαν Ράσταβατς, που πρόσφατα έγινε γνωστό πως θα αποτελέσει βοηθό του κ. Κρασταϊτς και θα ταξιδέψει και το ερχόμενο καλοκαίρι στη Ρωσία και τα γήπεδα του φετινού Μουντιάλ.