Παλεύει να κρατήσει ψηλά την σημαία του αθλητισμού της πόλης το βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής

 

Σε μια περίοδο που η Κομοτηνή περνάει κρίση στο αθλητικό κομμάτι, με τον Πανθρακικό να δοκιμάζεται στα γήπεδα του τοπικου και τις ομάδες του μπάσκετ να μην έχουν καλή πορεία στη Γ Εθνική, το τμήμα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής παλεύει να φέρει την χαμένη αίγλη στο αθλητικό γίγνεσθαι της πόλης.

Η ομάδα που αγωνιστηκε τρεις φορές στο παρελθόν στην Α1 στα τέλη της δεκαετίας του ’90 αλλά μετά έπεσε στη φθορά, πλέον κοιτάει στα μάτια την άνοδο στην Volley League. Η συντονισμένη δουλειά που γίνεται από τον Τάσο Πετρίδη εδώ και μια πενταετία αποδίδει σταδιακά καρπούς, την ίδια στιγμή που γίνεται προσπάθεια να ερθει περισσότερος κόσμος στο χώρο του βόλεϊ.

Σε αυτό συμβάλλουν κάποιες πρωτοποριακές ενέργειες, όπως η άρτια ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα, ακόμα και οι live ενημερώσεις στην σελίδα του Facebook, καθώς είναι αλήθεια ότι στο επικοινωνιακό κομμάτι η ΑΕ Κομοτηνής γενικά σαν σύλλογος, παίρνει άριστα και σε επίπεδο βόλεϊ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ομάδες της Α1 Κατηγορίας.

Ευχή όλων στη Ροδόπη είναι να επιστρέψει η ομάδα στην Α1 και να “παρελάσουν” πάλι από την πόλη της Κομοτηνής μεγάλες ομάδες της Volley League. Θα είναι μια βαθιά ανάσα για το σύνολο του αθλητισμού του νομού.

Φυσικά αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε πέρα από τα ευχολόγια θα χρειαστεί η στήριξη όλων έτσι ώστε να μην αποτελέσει ένα απλό πυροτέχνημα αλλά να μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι με την φετινή τους πορεία ο Ηλίας Κρεούζης και οι παίκτες του άνοιξαν την όρεξη σε αρκετό κόσμο.

Άλλωστε, τρώγοντας έρχεται η όρεξη και όπως είπε ο κόουτς σε πρόσφατη συνέντευξή του, οι στόχοι ανάλογα με τις εξελίξεις επαναπροσδιορίζονται. Και πλέον με την ΑΕ Κομοτηνής να έχει πετύχει ως πρώτη την πρόκρισή της στο φάιναλ φορ της ανόδου, στόχος μπορεί να είναι πλέον μόνο ένας…