Super League: Αντίστροφη μέτρηση για την επανεμφάνιση του Μάνταλου πριν λήξει η σεζόν

 

Η πορεία της επανόδου του Πέτρου Μάνταλου στη δράση μετά τον δεύτερο σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο πηγαίνει εξαιρετικά.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, που το απόγευμα της Δευτέρας εκπροσώπησε την Ένωση στη συνάντηση των αρχηγών των ομάδων με το συνδικαλιστικό τους σωματείο, τον ΠΣΑΠ, ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς συμμετέχοντας σε πολλά κομμάτια της προπόνησης, συχνά και στο προπονητικό διπλό, ενώ βάζει όλο και περισσότερο την μπάλα στο πρόγραμμά του.

Η εικόνα που βγάζει και στους συμπαίκτες του είναι ενός έτοιμου παίκτη να μπει και να αγωνιστεί, ωστόσο δεν θα υπάρξει καμία βιασύνη. Ο διεθνής άσος ακολουθεί πιστά τις εντολές του ιατρικού τιμ και η συμμετοχή του σε κάθε άσκηση γίνεται αφού πάρει από εκεί το πράσινο φως.

Διανύει τον πέμπτο μήνα της αποθεραπείας του και όλα δείχνουν πως θα εξαντλήσει το προβλεπόμενο εξάμηνο πριν αρχίσει να αγωνίζεται. Στόχος του είναι να προλάβει έστω και ένα παιχνίδι πριν την ολοκλήρωση της περιόδου και φαίνεται πως αυτό είναι απόλυτα εφικτό.

Ειδικά μάλιστα μετά την διακοπή του πρωταθλήματος που θα πάει πίσω μία, ίσως και δύο εβδομάδες, την λήξη του, οι πιθανότητες δείχνουν ακόμα περισσότερες για να προλάβει να αγωνιστεί στα τελευταία ματς της σεζόν που ενδέχεται να χαρίζουν και τον τίτλο στην ΑΕΚ, ανάλογα και με τις δικαστικές αποφάσεις.