Σκοράρει ασταμάτητα ο Γιώργος Κριεζής που με “βοηθό” τον Τάσο Δεσύλλα οδηγούν την Πέρνη στην κορυφή

 

Μια ακόμη νίκη που την φέρνει στην κορυφή της ΕΠΣ Καβάλας πέτυχε ο Κεραυνός Πέρνης των αρκετών Ξανθιωτών επικρατώντας του Ναζιανζόύ Νέας Καρβάλης με 3-1 με τον Γιώργο Κριεζή να βρίσκει για έκτη φορά φέτος δίχτυα από το Γενάρη που ανήκει στην ομάδα.

Η ομάδα της Πέρνης έχει 56 βαθμούς έναντι 54 της ΑΕΚ Καβάλας, ωστόσο δυσκολεύτηκε με το ημίχρονο να λήγει 1-1 και τον Κριεζή να διαμορφώνει το τελικο 3-1 μετα από ασιστ του πρώην παίκτη του Άρη Αβάτου Τάσο Δεσύλλα που πετυχε και το πρώτο τέρμα. Αυτό ήταν το έκτο τέρμα (2 με Χαλκερό, και ένα με Ν. Καρβάλη, ΑΕΚ Καβάλας, Φρίξο Πλατανοτόπου και Βύρωνα) του πρωην επιθετικού του Εθνικού Αλεξανδρούπολης σε 8 παιχνίδια με την φανέλα της «Ρίβερ Πλέιτ» της ΕΠΣ Καβάλας λόγω ότι φορά την φανέλα της δημοφιλούς ομάδας από την Αργεντινή. Θυμίζουμε είχε και άλλα 8 με την φανέλα του Ηρακλή Ζυγού στην ΕΠΣ Ξάνθης.

Στο Κεραυνό αγωνίζεται ο πρώην αρχηγός του Άρη Αβάτου Σουκρήογλου Σουκρή, οι πρώην παίκτες των ακαδημιών του ΑΟΞ Μάκης Προύντζος, Φάνης Τζιβανόπουλος και Σίμος Παπαστεργίου. Η Θρακιώτικη παροικία όμως δε σταματά εκεί, αφού στην ομάδα της Πέρνης παίζει και ο  πρώτην του Αρη Πετεινού Χρήστος Καρύδης και ο μέχρι και τον Γενάρη παίκτης της Δόξας Σώστη και νυν του Κεραυνού, Κώστας Μπανάσας, αλλά και ο γιος της ιστορικής μορφής του ΑΟΞ Γιώργου Γιουργούση, Δημήτρης.